sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Näyttelyssä jälleen

Tällä kertaa matkasimme Raisioon ryhmikseen. Taitaa olla niitä viimeisimpiä ulkonäyttelyitä. Keli oli oikein mukava, aurinkoinen, mutta ei kuitenkaan hirmuisen kuuma.

Meillä oli tuomarinmuutos. Tuomari oli kuitenkin serbialainen, kuten kuten hän, kenen piti alunperin olla tuomaroimassa. Torsti olikin vähän villillä päällä ja halusi tervehtiä tuomaria pienellä hyppyloikalla. Tuomari selvästikin pelkäsi mustia hurjia. Hädin tuskin koski koiriin, hampaat ja silmät pyysi näyttämään.

Torsti kehässä. Kuva ei tietenkään ole kovinkaan onnistunut.. Yllätys, yllätys! Nuortenluokassa kilpakumppaninaan Merlin (Zornoi Icman). Molemmille eri, Merlinin luokkavoitto + serti ja Torsti NUK2.
 Aada ensimmäistä kertaa veteraaniluokassa. Eri, VEK1, SA, PN1, VSP, ROP-veteraani. Ryhmässä ei sijoitusta, eipä mikään yllätys:) Kuvassa Vickan, the parraton, eri, JUK1, SA, PN2, serti.
 Kuvassa pokaalien ja ruusukkeiden kera ROP - Merlin, VSP - Aada, serti - Vickan
Isot onnittelut Merlin, Jaana & Kirsti
Kotona vihdoin ja viimein:) Tytöt jaksoivat vielä istuen poseerata. Kiva reissu kaiken kaikkiaan. Mukava oli odotella myös ryhmää, kun oli seuraa, kiitos Jaanan ja Tarun.

Nyt on Voittajanäyttelyyn saakka näyttelyt käyty. Vickanilta on jostain syystä hävinnyt leuan alta parta ihan tyystin. Nyt koitetaan sitä kasvatella, ehkäpä biotiinin voimalla. Ihan mystinen juttu! Taitaa olla viisainta käydä lääkärissä otattamassa joku raapenäyte, ettei ole mitään hiivaa tai sientä tms.

Nyt keskitymme tyttöjen kanssa suppilovahveroiden metsästykseen. Niitä tuntuu taas riittävän:) Kaikki treenikuviot on ollut ihan jäähyllä, mutta eiköhän tästä viileiden ilmojen myötä taas herätä henkiin.