lauantai 23. tammikuuta 2010

Kuvapläjäys

Pennut alkavat pikkuhiljaa pyrkiä jaloilleen. Olen yrittänyt kovasti kuvata haparoivia askeleita, mutta yllättäen kuvauksen kohde ehtii häipyä kuvasta. Sain kuvia selästä, jalasta, hännästä jne. Mutta yhtään jaloillaan seisovaa kokonaista pentua ei kuvaan osunut.

Kovasti odottelemme silmien aukeamista. Ainakaan vielä en yhdestäkään kuvata bongannut minkäänlaista "valon" pilkahdusta. Yleensä ensimmäisenä silmien pienen raottumisen olen huomannut kuvasta. Mustasta naamasta on niin vaikea nähdä, jos silmänurkassa on pienenpieni rako.

Painot ovat siinä 1,5 kg:n paikkeilla. Eilen meni niin myöhäiseen iltaan, että en enää viitsinyt herätellä pentuja. Kira oli jo nukkumassa ja itsekin sitten painuin pehkuihin.
Härdelliä, kun maitobaari tuli paikalle.
Sopivaa nukkumapaikkaa etsiskellenKoska Roosalla ei nyt oikein ole leikkikaveria, kun Kira ei halua leikkiä, niin käy sitten kissa myös:) Oli hassua, kun Roosa teki leikkiinkutsuliikkeitä ja heilutteli kissalle häntää. Simba katseli, jotta mitä ihmettä tuo karvakasa oikein touhuaa. Simba taitaa kohta muistuttaa enemmän käytökseltään koiraa kuin kissaa.

Kun annan koirille ruokaa, ilmestyy kissa välittömästi tiskipöydälle. Hänelle täytyy heittää lattialle koiranruokanappula. Hän sitten sen "pyydystää" ja syö pois. Onpa hän käynyt syömässä myös koirien jättämiä papanoita ruokabaarista:) Omituinen otus!

Tosin kissa on täyttänyt paikkansa hiirenpyydyksenä! Meillä oli hiiriraukka eksynyt sisälle jääkaapin taakse. Siirsimme jääkaappia niin, että Simba mahtui sen taakse. Se oli silmänräpäys, naps ja uik - Simba tulee jääkaapin takaa sangen ylpeän näköisenä hiirtä roikottaen. Kyllä olemme ylpeitä meidän pikkukisusta!

Ulos se ei ole vielä päässyt, vaikka nyt ovella jo norkoileekin. Ensin täytyy käydä eläinlääkärissä tekemässä pieni napsautusoperaatio. Pojalta lähtee pallerot ennen ensimmäistä ulkoilureissua. Veikkaan, että täällä saatta jossain pyöriä kiimaisia tyttöjä, kun Simba niin kovasti ulos haluaisi:)

Tämän Roosan tanssahtelun jälkeen Simba nappasi kiinni kysin koiran etutassuun. Koira oli vähän hölmistynyt, mutta ei moinaankaan:)

Ei kommentteja: