lauantai 8. toukokuuta 2010

Kesää odotellessa

Muutamia ihanan lämpimiä ja aurinkoisia päiviä on vihdoin ollut. Tosin nyt loppuviikosta on sitten tullut kylmää kyytiä. Muutama aste lämmintä ja vettä taivaan täydeltä. Yyh!

Toukokuun 3. päivä Druzkaya A-pesue täytti kolme vuotta! Onnittelut kaikille päivänsankareille näin myöhässä. Ei voi kaikkea muistaa.. Aivan mahtavia kakaroita kaikki!

Aadan tytär Nita (Druzkaya Almaz) kävi tänään luonnetestissä. Hienosti meni, pisteistä 157 ja laukaukset plussalla. Yllätyksiä ei tullut ja tuomarien "tuomio" oli sellainen, kun Taru oli arvellut. Onnea Taru ja Nita!

Tärppä (Aadan tytär) kävi trimmissä. Tätä neitiä ei ollut livenä nähnyt vissiin pariin vuoteen. Kiva ja sisarustensa näköinen tyttö oli Tärpästä kasvanut:) Kiva, kun vihdoin tavattiin! Ja kiitokset Jaanalle ja porukoilleen, kun tänne saakka jaksoivat ajella.

Nyt onkin sitten kaikennäköistä ohjelmaa.. On erikoisnäyttely, mikäli ei tipahda luonnetestipaikkaa, on Tommy Virenin luentoa, kasvattien näyttelyä ja vaikka mitä. Johonkin väliin täytyy vielä sovittaa jokunen kasvatin trimmi viikonlopulle.

Treeneihin tekisi kanssa taas mieli mennä. Se sentään järjestynee, kun taksikuskin hommista ehtii. Mistä tulikin mieleen, että Inkoon koirakerho Canidae voitti tänä vuonna ystävyysottelun. Vastassa oli Lauttasaaren koirakerho ja Espoon koirakerho. Hienosti tehty! Itse en uskaltautunut mukaan kisailemaan.

Olimme Aadan kanssa treenikoirakkona Amicus Hau Know:n järjestämällä ohituskurssilla. Ilta oli antoisa. Aada jaksoi hienosti. Tarkoitushan on se, että tämä häiriökoira ei saa reagoida millään tavalla kurssilla olevaan koiraan. Osa koirista oli edistynyt remmirähjästä jo niin pitkälle, että pystyimme ohittamaan ihan normaalilla kävelytiellä ilman rähinöitä.

Osalla koirista taas toinen koira oli niin paha paikka, ettei vielä ohituksiin asti oltu päästy. Keskityttiin vain siihen, että toinen koira käy näyttäytymässä riittävän matkan päässä ja opetettavaa koiraa palkataan siitä, ettei reagoi eikä myöskään ehdi reagoida (namia aletaan antaa jo siinä vaiheessa, kun toinen koira ei vielä näy). Ei siis anneta mahdollisuuttakaan reagoida. Muutamia kertoja saatiin jo koira ottamaan kontaktia ohjaajaan, kun häiriökoira ilmestyi nurkan takaa.

Tosi hieno harjoitus myös Aadalle, kun vaadin siltä kontaktia ja hyvää seuraamista. Aada ei ole koskaan reagoinut ohi meneviin koiriin, joten siinä mielessä aivan ihanteellinen tuohon hommaan. Ja toiseksi musta, iso, karvainen ja aina häntä ylhäällä kulkeva koira on aika pelottava ja/tai provosoiva.

Keli ei kyllä suosinut, vettä tuli taivaan täydeltä ja oli kylmä. Kaikki koirakot olivat kuitenkin paikalla myrskyä uhmaten:)

Muutama kuva vielä loputtoman höpötyksen päätteeksi:)

Kiran tytär Liila (Druzkaya Dlya Tebya)

Nala-kissa osaa rentoutua:)
Onnellisen näköinen tyyppi!
Tyhjässä pahvilaatikossa on oma mökki:)

Ei kommentteja: