maanantai 26. heinäkuuta 2010

Höpötystä

Huh, tänään on taas aivan järkyttävän kuuma päivä! Ei tykkää, ei! Toissapäivänä, lauantaina, oli ihanan viileää, 15 astetta lämmintä tai kylmää, kuinka sen ottaa. Ihanaa oli käydä tyttöjen kanssa metsässä kävelemässä, kun ei ollut järjettömän kuuma eikä kymmeniä paarmoja kimpussa.

Sara on siis jatkanut matkaa Pohjois-Pohjanmaalle. Minulle siis kerrottiin, että Kalajoki on Pohjois-Pohjanmaalla:) Maantieto ei tosiaan ole ollut ikinä hanskassa, mutta sentään jotain oli oikeinkin:) Kalajoella Saran perheeseen kuuluu Henna, Timo, kaksi pientä poikaa ja koirakaverit, kaksi bernityttöä ja skye-tyttö. Vauhtia on varmaankin luvassa:) Kennel Soo-Soon sivuilta voi lukea enemmän perheen koirien kuulumisia.

Saralla varmaan kestää jonkin aikaa asettua ja oppia luottamaan siihen, ettei taas maisema vaihdu. Kuten Joachim blogiin oli kommentoinut, vika ei ollut Sarassa, miksi hän ei voinut heille jäädä. Kaapo-airis tarvitsee paljon aikaa ja ohjeistusta elämän perusasioissa, joten uuden perheenjäsenen hankinta siirtyy myöhemmäksi. Sandra ja Joachim ovat entistä vakuuttuneempia siitä, millainen karvainen kaveri perheeseen tulee seuraavaksi:) Sarasta luopuminen vain parin päivän koeajan jäkeen ei ollut perheelle helppoa. Tsemppiä Kaapon kanssa!

No, nyt hävisi koko ajatus päästä, mitä piti kirjoittaa..

Tuula ja Seppo ovat reissanneet kaksi viikkoa koirien, Sissin (Kiran tytär) ja Aramiksen (Sohwin poika) kanssa ympäri Suomea. Koirat ovat käyttäytyneet mallikkaasti ja ihmiset ovat olleet hämmästyneitä koirien rauhallisuudesta ja pitkäpinnaisuudesta. Matka on mennyt hienosti ja koirat ovat olleet jokaisessa mökissä kuin kotonaan. On varmaan huikea ero, kun he ovat ennen reissanneet riiseneiden kanssa:)

Torstista on tullut jo melko iso mies:) Äitiinsä tullut, ulkoilee itsekseen, jos kukaan ei ymmärrä hänelle ovea aukaista.. Hmm.. Lieneekö hyvä asia perittäväksi? Tässä kuvassa Torsti on osannut löytää helpotusta helteeseen.

Kesäisiä kuvia Zlatasta. Hieno koira ja ilmeeltään aivan kuin äitinsä:)



Kiitos kaikille kasvattien omistajille kertoilemistanne kuulumisista!

Ei kommentteja: