maanantai 16. elokuuta 2010

Arki alkaa:)

Vihdoin ja viimein olemme palanneet arkeen. Koulut ovat alkaneet ja porukka on poissa jaloista pyörimästä. Kyllähän nuo lapset ja nuoret ovat jo odottaneetkin koulun alkamista.

Sara on lähtenyt parin viikon koeajalla uuteen kotiin Nousiaisiin Sirkan ja Henkan luokse. Heillä on aiemmin ollut hovarontti. He olivat ihastuneet sukulaisten mustiin ja ajattelivat, josko heillekin sellainen:)

Saralla on mennyt hienosti, vaikkei koirakaveria perheestä löydykään. Olipa Saraa ehtinyt käydä jo tervehtimässä Miina-mustis. Oli lähtenyt leikki sujumaan heti ja kivaa oli ollut:)

Herra Seppo kävi trimmissä. Eipä turkkia edes ollut vielä paljoa koneajelun jäljiltä. Mutta hieno kaveri! Iso, mutta vielä NIIN hömelö:) Seppo ja Piu menivät metsässä perätysten ja yhtä pelottavan koheltamalla. Kun Seppo rymisteli risukasojen yli, Piu yritti sitten läpi.

Jalkapohjiin odottelemme vielä kunnon karvaa, ehkä sitten näytelmään. Keväällä Sepolla iski hotspotti ja jalkapohjat ajeltiin ihan kaljuksi. Karkea ja piikki suora karvaa kasvaa todella hitaasti.

Omat tytöt vaan hengailevat.. Roosa on ilmoitettu kahteen näytelmään ja viimein myös luonnetestiin. Onneksi sentään ilmat vissiin viimein viilenevät, päästään vihdoin kunnon lenkille. Kanttarelleja menemme etsimään tuosta nurkilta. Pitkälle ei uskalla, koska olen niin taitava eksymään:)
Veijo the maastonakki on sopeutunut laumaan hienosti. Roosa on herran ylin leikittäjä:) Roosa heiluttelee päätään ja Veijo hyökkäilee suoraan suuhun. Tuollainen leikki sopii hyvin tuolle Roosalle, kun on niin laiska. Voi vaan makoilla keskellä lattiaa:)
Veijo painaa tällä hetkellä noin 2,2 kg, joten on se vaan niin pikkuinen.Ei kommentteja: