keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Hiljaista ja pimeää

Kauhukseni huomasin, että kuukausi on kulunut, eikä ole mukamas ollut mitään sanottavaa:) No, paljon ei olekaan tapahtunut, joten siinä mielessä ei asiaa ole ollutkaan.

Prinsessa-Vickan kasvaa kovaa kyytiä. Alkaa oppia talon tavoille: ruokakuppi tarkoittaa sitä, että täytyy kieppua, hyppiä ja heittää kuperkeikkaa, kun isot tytöt leikkii, pikku-neiti seisoo turvallisesti metrin-parin päässä ja säestää omalla haukullaan leikkiä, paperit ja pahvit on ainoastaa sitä varten, että ne silputaan.. Lienee Piu kertonut, mitä kaikkea voikaan aikansa kuluksi tehdä:)

Näyttelyihin ei ole ilmoitettuna yhtään koiraa, saa nähdä, milloin sitten taas lähdetään. Voittaja-näyttelyyn olisi tarkoitus lähteä turistina tuttuja tapaamaan. Koska aamut ovat meikäläiselle hyyyvin vaikeita, täytyy toivoa, ettei kehä kumpanakaan päivänä ole heti aamusta.

Jaa, onhan sen verran tapahtunut, että muutamia kasvatteja on käynyt kylässä. Ozzyn näinkin ensimmäistä kertaa sitten ihan pentuajan. Olipas herrasta kasvanutkin jo iso mies:) Kiitos, Johanna, kun visiteerasitte!

Rudi ja Muska pyörähtivät muutaman päivän yökylässä. Tuo parivaljakko on kyllä kuin yö ja päivä. Rudi on äitinsä kaltainen viilipytty, rauhallinen ja harkitsevainen, kun taas "siskonsa" Muska on kuin pyörremyrsky:) Oli hauska seurata tyttöjä, kun tuolla metsässä kuljeskeltiin, toinen juoksee tukka putkella ja toinen tallustelee kaikessa rauhassa.

Seppo ja Haades kävivät myös kyläilemässä. Haadeksesta on vissiin tulossa "riittävän" kokoinen mörssäri. Sepolta lähti turkki koneella alas ja nyt jännätään, josko alkuvuodeksi kasvaisi riittävästi näyttelä varten. Haades oli himpun verran siskoaan korkeampi ja leveämpi.

Veijo kävi pyörähtämässä pentunäyttelyssä. Tuomari ei jakanut yhdellekään pennulle kp:ta. Veijon lisäksi kehässä oli kaksi siskoa. Ikää näillä oli 5 kk ja pari päivää, mutta tuomari sanoi, ettei anna kp:ta, koska pentumaisuus näkyy niin selkeästi liikkeissä. Jep, jep! Muuten arvostelu oli kyllä tosi hieno!

Yritämme Piun kanssa tarttua itseämme niskasta kiinni ja toimittaa toisemme taas treeneihin. On jäänyt pari kertaa taas menemättä. Syitähän on tietysti monia! Mutta nyt täytyy mennä katsomaan peilistä, kuka on pääsyyllinen.

Nyt tuntuu, että päivästä on hävinnyt monta tuntia. Pimeys tulee niin varhain, että päivä loppuu ihan kesken. Olen jo pari viikkoa ajatellut, jotta täytyisi ottaa uusia kuvia. Mutta onpahan jäänyt ottamatta, kun päivätkin on niin hämäriä. Toivottavasti aurinko näyttäytisi edes hetken!

Me vaivumme taas hetkeksi pimeyteen!

Ai niin, lonkkakuvaushässäkä etenee pikkuhiljaa. Odotan vielä yhtä tarjousta ja sitten lähdemme jollain aikataululla kimppakuviin. Hinnat ovat täällä kyllä huomattavasti edullisemmat, kuin esim. Helsingissä.

En ole vieläkään/edelleenkään naamakirjassa, mutta Lauralta saa sitä kautta hänen eläinlääkärinsä yhteystiedot. Hinta on edullinen ja kuvaava lääkäri on kuulemma osannut lausua kuvat niin, ettei Kennelliitosta ole tullut isoja yllätyksiä. Toivoisin, että mahdollisimman moni kuvauttaisi koiransa:) D-pesue on vielä liian nuori, mutta aiemmat lapsukaiset voisi kuviin jo mennä.

1 kommentti:

Mellu kirjoitti...

lonkkakuvistahan näkee myös koiran ristiselän - katsooko samalla sen vai ainoastaan ne lonkat?

Mua kiinnostais katsoa myös ne viimoset selkänikamat ja se että siellä selänpuolella on kans kaikki kunnossa.

Kuten tiedetään niin asioilla voi olla vaikutuksia toisiinsa - usein onkin.