sunnuntai 4. lokakuuta 2015

D-tiimi tekee PR:ää :)

Onhan jälleen ollut ihan mahtava edustus Druzkaya-koirilla ympäri Suomen. On ollut MH-kuvausta, tokokoetta, näyttelyä, tuomarikolleegiota.

Niinhän Tiia ja Gora (D. Genji) raapaisivat kolmannessa toko-kokessa kolmannen ykköstuloksen. Ihan huikea parivaljakko! Gora ei ole vielä kahta vuotta ja ensimmäinen koulari on plakkarissa! Isot onnittelut Tiia, Gora & taustajoukot!

Jymy (D,. Gromatnoi) pyörähti Janakkalassa ryhmänäyttelyssä. Tuomarina oli Anne Klaas Virosta. Hienosti meni! NUO-ERI, NUK1, PU1, VSP ja serti. G-pentueesta neljä poikaa ovat sitä yhtä yli kaksivuotiaana saatavaa sertiä vaille valioita. Huhhuh!

Boris (D. Grizli) ja Laura osallistuivat MH-kuvaukseen. Boris selvitti tilanteet hienosti! Kaikki palikat ovat kaverilla päässä kohdillaan. Boris suoritti MH-kuvauksen hyväksytysti. Testissä saa valita, ammutaanko laukaukset (4 kpl) vai ei. Boris ei reagoinut laukauksiin.

D-tiimin etäjäsen Mosse (Gårdarikets Froste) suoritti myös MH-kuvauksen hyväksytysti. Hyvin tämänkin nuoren herran pää kesti paineistuksen ja laukaukset. Harmi, etten päässyt paikalle katsomaan kumpaakaan testiä.

Mosse ja haamu:)

Suomen Mustaterrierit ry järjesti tuomarikolleegion, jossa oli mahdollisuus saada arvosteluoikeudet venäjänmustaterriereille näyttelyihin. Siellä D-tiimiä edusti Edi (D. Edinstevennyj). Pitkä päivä oli, kun tuomarikokelaita oli useampi. Hyvää kokemusta tuli koiralle, kun sitä kopeloitiin monesti, joutui seisomaan asennossa ja juoksutettiin milloin ympyrää, milloin kolmiota tai edestakaisin.

Sanat eivät riitä kiittämään kasvattien omistajia! He ovat olleet hyvin aktiivisia monella saralla. Siispä kiitos ja kumarrus kaikille teille D-koirien omistajille!

Ensi viikonloppuna suuntamme leireilemään Pusulaan! Varmasti todella mukava viikonloppu tiedossa höpöttelyn ja koulutuksien merkeissä:)


4 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Tuo velipoikien näyttelymenestys on ollut kyllä huimaa!!

Kävin tuossa tutkimassa jalostustietojärjestelmää, kun vähän joka suunnalta kuulee että "huisia että TK1 on suoritettu ja ikää alta 2 vee". Itse olen ollut vähän ihmeissäni noista kommenteista, koska olen jotenkin kuvitellut että Goran ikä on ihan normi ja keskiverto alon suoritusikä myös mustiksissa, mutta olenkin ollut väärässä. Gora näyttääkin olevan nuorin TK1:sen suorittanut musta, sitten vuoden 2005. Toinenkin nuorimies on ALO:n läpäissyt alta kaksi vuotiaana, mutta kuitenkin vanhempana kuin Gora.
No itse en kyllä kehtaisi lähteä tällä suorituksella paljon kehuskelemaan, kyllä tuo nykyinen alo on niin iisipiisi, että melkein hävettää :D

Raila kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Raila kirjoitti...

(yritin muokata tuota aikasempaa, mutta se hävisikin kokonaan)

Kiitos Maritta itsellesi huikeasta partasuusta <3
kyllä on ollut helppo liikkua ja kulkea erilaisissa paikoissa ym.
Itse tykkään aivan mielettömästi meidän jäppiskän luonteesta ja tietty ulkonäöstäkin. Mutta tärkein on tuo korvienväli. :)

Kovasti odotan tuota leiriä, vaikka tullaankin vain pyörähtää, pääsee näkeen muitakin D-tiimin edustajia. :)

Maritta kirjoitti...

Kyllä kaikki saavutukset ja näkyvyydet siellä sun täällä on vain ja ainoastaan ihan huipputyyppien eli kasvattien omistajien aikaansaamia. En millään pysty kyllin kiittämään!

Tämä vuosi on ollut ihan huikea sekä näyttelyissä että kentillä. Goran TK1 ja kaksi hyväksyttyä BH:koetta, Liilan startti tokon voittajassa. Tietty vielä nuo hyväksytysti suoritetut MH-kuvaukset, joissa koirat on todettu täyspäisiksi tyypeiksi:)

No, Vickan ei ole oma kasvatti, mutta sen vepetulokset tältä kaudelta myös lämmittää mieltä:)