tiistai 3. huhtikuuta 2012

No, vihdoin ja viimein:)

Piun astutusprojekti on ollut kyllä oikea heikkohermoisen ihmisen painajainen! Juoksu oli kuudetta päivää ja progestronitulos 0,7 viime viikon maanantaina. Koska täällä vastaus kestää yön yli, käytiin torstaina sitten uudelleen. Juoksun 10. päivä ja proggari 0,9. Ei siis tunnu tapahtuvan yhtään mitään.

Maanantaina sitten taas lääkäriin. Ajettiin elukkatohtorille työkaverin kautta. Heli oli luvannut, että saadaan Piun kanssa tulla hänen poiikakoiria moikkaamaan. No, reissu oli antoisa, leikattu Simba-herra yritti mieluusti selkään ja Piu salli sen! Jes! Kiitos vaan Heli ja Simba avusta!

Otettiin proggarit taas ja jatkettiin sitten matkaa Hämeenlinnaan. Piu järjesti kyllä vielä viimeisenkin källin tähän astutusprojektiin. Nimittäin aivan järkyttävä takatalvi! Iittalassa oli tullut hurja määrä lunta. Ja kyllähän sitä sitten satoi, satoi ja satoi. Keli kuitenkin oli paluumatkalla Hämeenlinnan tällä puolen jo ihan hyvä.

Astutus sujui oikein mallikkaasti. Piu oli reipas tyttö ja Bond osasi hommansa hienosti. Menemme vielä huomenna uudelle retkelle:)

Kiitos kaikille kanssajännittäjille ja tsemppaajille. Katille kiitos matkaseurasta, Kirstille kiitokset avusta. Minnalle ja Harrylle kiitokset kestityksestä.

Nyt peukut ja varpaat pystyyn, jotta saadaan pentuja. Piu ultrataan noin neljän viikon kuluttua, luultavasti viikolla 17. Näihin iloisiin kuulumisiin!

Ei kommentteja: