lauantai 30. huhtikuuta 2011

Uusi "perheenjäsen"

Perheenjäsen lainausmerkeissä, koska se ei ole koira, kissa tai lisko. Siis sellainen, joka asuu meidän huushollissa. Tämä tyyppi asustelee naapurissa kaverinsa Elton Boyn ja Putten kanssa.

Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa: Shettis Ekslätts Queen


Leevi on menossa kesällä raviponileirille ja yrittää siellä suorittaa itselleen raviponiohjastajan kortin. Jos kaikki menee putkeen, niin saattaa olla, että parivaljakko starttaa syksyllä raveissa:) Mielenkiintoista!

Olen ryhdistäytynyt ja kerrankin jo etukäteen laitellut koiria näyttelyyn. Tällä viikolla on ollut niin lämpöiset ilmat, että koirat sai pestyä ulkona. Niinpä näyttelyyn lähtijät on pesty, föönattu ja trimmattu. Toisin kun yleensä, tällä kertaa ei ehkä mene ihan koko näyttelyä edeltävää yötä koirien laittamiseen. Jes!

Vihdoin ja viimein on myös alkamassa Etsijäkoiraliiton järjestämä alkeiskurssi. Sinne Piun kanssa lähdemme koittamaan, josko viiden kerran jälkeen läpäistäisiin ensimmäinen koe. Ohjatut tottistreenit jäävät Piun osalta nyt hetkeksi, koska tuo alkeiskurssi on tietty samana päivänä. Täytyy vaan sitten yrittää vaan itsekseen vähän yrittää pitää koiran taitoja yllä.

Ei kommentteja: