torstai 31. tammikuuta 2013

Reilu viikko jo vierähtänyt

No, kyllä se aika menee taas ihan liian vikkelästi eteenpäin. On mukamas niin kova kiire, ettei ehdi edes pentujen kuulumisia kirjoitella.

Pentulaatikossa on kaikki hyvin! Otukset kasvavat hurjaa vauhtia. Suurin osa varmaan puhkaisee kilon painorajan ehkä jo tänään. Tosin pentuja ei ole nyt pariin päivään punnittu, koska kasvavat silminnähden.

Yksi pieni tyttöpentu selviää sittenkin, ainakin näillä näkymin. Alku oli vaikea ja hidas, paino laski vähän syntymän jälkeen. Sitten se ei lähtenytkään enää reippaaseen nousuun, vaan painoa tuli ihan muutamia grammoja päivässä. Pulloa myös tarjoiltiin, mutta ei sekään kelvannut.

Nyt sitten on tapahtunut oikeastaan toissailtana hurja käänne parempaan:) Pieni, kuivannäköinen rääpäle näyttääkin jo ihan oikealta, pullealta pikkupennulta. Ihana juttu, että se sittenkin selvisi!

Vickan jaksaa hyvin hoidella pienokaisiaan. Pieni takapakki Vickanin kohdalla tuli myös, kun pari päivää synnytyksestä saikin senaikaisen ripulin;( Jouduin laittamaan mamman riisi-raejuustokuurille höystettynä maitohappobakteereilla ja Attapectilla. Sitä meni sitten muutaman päivän ja vatsa onneksi parani. Nyt ruoka taas maistuu ja sitä menee litratolkulla, jotta eväät riittää jaettavaksi pennuille.

Tässä sitten kuvapläjäys kuluneelta viikolta:)


Ei kommentteja: