sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Tummia pilviä ja valon pilkahduksia

Tilanteet muuttuvat melkoista vauhtia:) Pennut ovat lähteneet maailmalle yhtä lukuunottamatta. Tällä kotona olevalla pennulla todettiin silmissä synnynnäinen kaihi, joka on sikiöaikainen kehityshäiriö. Tyttö on pieni, mutta pippurinen. Seuraava tarkki on 5 kk:n iässä, jolloin kartoitetaan tilannetta. Pentu kuitenkin näkee toisella silmällä.

Pikkuruisella Gabi-pojalla todettiin sama sairaus:( Hänen näkönsä on tosi heikko. Tarjosin tilalle Ruska-tyttöä, jotta perheeseen tulisi terve pentu. Omistaja sittenkin päätti toisin ja Gabi sai jäädä.

Ruskan ja Vickanin silmät ovat peilattu terveeksi. Samoin Muska -tytön. Ruska lähti sattumien summana valloittamaan Pohjanmaata. Onnea matkaan, Ruska, Johanna & Teijo!

Meillähän oli koiran paikka auki, kun Ruska sittenkin lähti maailmalle, vaikka sen piti alun perin jäädä meille. Piun siskon tyttö Leijonattaren Emilia Miniliila "Mini" päätti sitten valloittaa meidät. Nyt meillä on sittenkin pentupöhinää:)

Mini & Kira-mummo
Kiitos, Sara, tästä sohvanvaltaajasta:) Katsotaan, mitä tuleman pitää tämän leidin kohdalla. Jos vaikka treeneihin? Tai ehkä kauneuskilpailuihin?

Boris (D. Grizli) räjäytti potin Tuusniemen ryhmänäyttelyssä. JUN-eri, JUK1, SA, PU1, ROP + serti. Ihan mahtavaa! Onnea, Boris & taustajoukot!

Boris 14 kk
Boriksen luuskokuvat tulivat lausuttuna B/B ja 0/0. Hyperuricosuria N/HU. Myös Eelis (D. Grats) kuvattiin ja lausuttiin lonkat D/D, kyynärät 1/1 ja polvet 0/0, hyperuricosuria N/N. Sisaruksien kuvaustuloksia odottelen mielenkiinnolla. Piun edellisen pentueen kaikki pennut on kuvattu ja lonkat olivat A:ta ja B:tä.

Tällainen kuvatervehdys tuli Hangosta, Igor -pojalta ja omistajaltaan Ninalta.
Kuva: Nina Haanpää
Kivoja kuulumisia pennuista on tullut. Ne ovat kotiutuneet hienosti ja kasvavat kohisten. He ovat täyttäneet paikkansa perheissä:)
Ei kommentteja: