torstai 15. lokakuuta 2015

Leiriraportti

D-koirien leiri meni mukavasti. Ilma nyt ei ollut kovin lämmin, mutta sentään osittain jopa aurinkoinen. Vettä ei satanut, joten eipä paljon valittamista sen suhteen.

Perjantaina majoituimme mökille pienellä porukalla. Kuusi ihmistä ja kuusi koiraa. Minulla ja Katilla oli tällä kertaa vain yksi karvainen kaveri mukana, Minulla Vickan ja Katilla Eelis. Tiia ja Gora olivat kaksin samoin Meira ja Elli. Pialla ja Visalla oli molemmat pojat, Remu ja Mosse.

Kati, Meria ja Pia olivat jo ehtineet tehdä esineruutua ennen kuin itse ehdin paikalle. Tuli vähän ylimääräistä aikaa kulutettua matkalla, kun yritin hankkia uutta öljysäilön korkkia autoon:) Onnistuin sellaisen hukkaamaan lähtiessä.

Lauantaina meitä olikin sitten jo isompi porukka paikalla.


Koirien ikähaarukka oli vajaasta vuosikkaasta yli viisivuotiaaseen. Vickan oli vanhin ja Vickanin pentuset nuorimmat. Kaksi Vickanin ja Uunon poikaa, Simo ja Ukko palveluskuntineen olivat paikalla. Vickanin edellisestä pentueesta paikalla oli Remu, Elli ja Ritza. Harmikseni jouduin jättämään Minin kotiin, kun sillä alkoi taas juoksu:(

Piun ja Ilkon pentueesta oli paikalla kolme veljestä, Eelis, Gora ja Jymy. Juniorien lisäksi paikalla oli Rölli, Piun poika ensimmäisestä pentueesta. Tietenkin myös meidän lauman etäjäsen Mosse kuului vahvuuteen.

Aloitimme lauantaipäivän yhteisellä juttelutuokiolla. Kaikki saivat kertoilla itsestään ja mahdollisista tavoitteistaan koirien kanssa. Tavoitteita tai ei, yhtälailla koirien kanssa on kiva jotain puuhastella. Esittäytymiskierroksen jälkeen siirryimme ulos. Jokainen sai vuorollaan ottaa koiran Kirstin (Kennel Zornoi) opastuksella ja ohjauksella pieneen treenituokioon.

Mosse ja Pia

Mosse ja Pia

Monet saivatki uusia ajatukisa. Toiset taas eivät ole juurikaan koiriensa kanssa mitään treenailleet, joten he saivat eväitä alkutaipaleelle. Antoisaa on myös seurata muiden tekemistä ja olla kuulolla.

Osa porukasta lähtikin sitten alkuillasta ajelemaan kotiin. Meira ja Kati tekivät vielä esineruudun Ellille ja Eelikselle. Pikkuinen auspailapsi pääsi myös treenaamaan vieraassa maastossa.

Eeliksen tyylinäyte esineruudussa.
Lähetus ruutuun

Eeliksellä on esine suussa

Esineen luovutus
Elli kävi ensin merkkaamassa kaksi esinettä. Meni sitten kolmannen luo ja otti kuin ottikin esineen mukaansa. Vieraat esineet vähän neitiä mietityttivät.

Elli lähdössä

Esine suussa takaisin

Aivan mahtavan taitavia koiria ja ohjaajia!

Reissu oli kaiken kaikkiaan oikein onnistunut! Tuli parannettua maailmaa ja herkuteltua. Superkiitokset Visalle, joka naisväkeä hyvällä ruoalla hemmotteli. Saimme ihania grillattuja pihvejä ja salaattia perjantaina. Lauantai-iltana Visa hemmotteli meitä muurinpohjaletuilla. Nam!

Kiva oli nähdä osaa kasvateista pitkästä aikaa. Toivottavasti saamme järjestettyä jatkossakin jonkinlaisen tapaamisen! Kaikki kasvattien omistajat ovat aina tervetulleita mukaan, joko päiväksi tai viikonlopuksi!

Piun juoksu antaa odottaa itseään. Hemmetti sentään, miten voikin olla "rankkaa" tämä odottelu. Tosin ei periaatteessa juoksu ole edes myöhässä:) Mutta kai sitä nyt silti täytyy odottaa!Ei kommentteja: