lauantai 12. joulukuuta 2015

Tämän vuoden tapahtumat taputeltu

Voittaja-näyttelyt ovat takana. Oltiin pienellä porukalla liikkeellä. Titteleitä ei tullut, mutta kaikki kasvatit ja Mini olivat ERInomaisia. Eelis (D. Grats) voitti luokkansa ja oli PU3 lauantaina. Eelis nappasi sertin. Vaikka olikin avoimessa luokassa, ei vielä valionarvoa tullut. Ikää oli pari viikkoa liian vähän.

Eelis (D. Grats)
Pikkuruinen Mini oli molempina päivinä junioriluokassa saaden erin. Olen tosi tyytyväinen, koska Mini ei ole koskaan ollut tuollaisessa ihmis- ja koirapaljoudessa tai edes isossa hallissa. Hyvin se kokosi itsensä ja jaksoi esiintyä. Junioritittelin molempina päivinä vei kilpasisko Venäjältä.

Rölli (D. Estesvennyj) molempina päivinä VAL-Eri, lauantaina VAK4. Uuno (D. Ekstaz) sunnuntaina VAL-ERI, VAK3, SA, PU4. Tuomarina sunnuntaina Harry Tast. Hän kertoili siinä paras uros -kehän päätteeksi, että kun hän näki valioluokan urokset, hän olisi voinut kuvitella olevansa Venäjällä arvostelemassa. Taitaa olla aika kovatasoisia nämä Suomi-koirat:)

Messariviikonlopun jälkeen olikin sitten Piun ultra. Voi pettymysten pettymys! Piu olikin yllätyksekseni tyhjä. Meille ei nyt tulekaan pieniä tassuttelijoita:( Oma pettymys on tietysti valtava, mutta ei varmastikaan mitään siihen nähden, kuinka isosti he pettyivät, jotka omaa pikkumustaa odottivat. Suunnitelmissa on yrittää keväällä uudelleen. Toivottavasti Piun juoksu tulee pian!

Jymy (D. Gromatnoi) kävi pyörähtämässä Virossa näyttelyssä. Hienostihan siellä meni! Jymy oli ROP ja sai sertin. Kunhan Jymy valioituu Suomessa, saa se samalla sitten myös Eestin valioarvon. Onnea Jymy ja Raila!

Leppoisaa joulun odotusta!


Ei kommentteja: