perjantai 5. toukokuuta 2017

Ensimmäiset Druzkaya-kasvatiti 10 v!

Kyllä, Druzkaya-taival on nyt kymmenvuotias! Muistan vieläkin niin elävästi Aadan astutusreissun Tallinnaan. Siellä Anne kyyditsi minua ja Aadaa Jakkon luokse käymään. Astutus onnistui melko suit sait sukkelaan. Sain nauttia eestiläisistä kahvipöydän herkuista. Niitähän riitti! Lähdettiin sitten jo pian lautalla kohti kotia ja jäätiin jännitämään:)

Toukokuun 3. päivä 2007 Druzkaya A-pentue pullahti maailmaan. Kaksi poikaa ja neljä tyttöä. Roosa jäi monen sattuman jälkeen kotiin kasvamaan. Roosasta ei tullut jatkoa D-klaaniin.


Isosti onnea Nita, Rudi, Jope ja Tont💗

Blogin edellisestä päivityksesta on kulunut luvattoman paljon aikaa. Mutta ihmeitä (onneksi) ei ole tapahtunut. Kasvatteja on käynyt trimmissä. Piun ja Okun poikaset ovat nyt 9 kk:n ikäisiä. Koirista on kasvanut hienoja teinikoiria. I-pentueella on kaikilla sujunut hienosti ja koirat ovat täyttäneet paikkansa perheissä. Se on ihan huippua!

D. Iskrennaja "Kulta" n. 8 kk

D. Jantar "Lara" 4 kk

D. Hitrets "Simo" 2 v 3 kk
D. Izjachnoi "Jovi" 9 kk
Sohvaperuna ja sen mukula Mini & Lara

Nyt sitten erkkaria odotellessa! Koirien laitto aloitetaan jo viikonloppuna. Eipä ole sitten niin kova homma juuri ennen näyttelyä. Elli (D. Feska) ottaakin varaslähdön Salon ryhmänäyttelyssä. Siellä onkin yllättävän paljon koiria. Monena vuonna olen Salon näyttelyssä ollut ja osallistujamäärä on ollut noin yksi tai jos enemmän, niin alle viisi. Nyt on siis "tungosta" luvassa:)

Tervetuloa kaikki D-koirien huoltojoukot koirineen moikkaamaan tuonne erikoisnäyttelyyn Akaalle 20.5. Siellä on mahdollisuus treffata monia kasvatinomisajia ja tietysti koirien pentuesisaruksia. Tyypejä on paikalla I-, J-, G-, H- ja F-pentueista ainakin näin äkkisiltään muistellen. Olisi kiva nähdä mahdollisimman monia!

Meikäläisellä alkoi kesä- vaiko talviloma. Joten tervetuloa visiitille vaikka turkkitalkoiden merkeissä:)

Ei kommentteja: