sunnuntai 19. syyskuuta 2021

Erikoisnäyttelyn fiilikset

 Erikoisnäyttely koitti vihdoin ja viimein. Oli tosi outo fiilis olla näyttelyssä ilman yhtään koiraa. Jossain vaiheessa tuntui jopa kovin haikealta, kun ei ollut perinteistä mökkiviikonloppua. Perinteisesti jo monen vuoden ajan olemme lähteneet porukalla fiilistelemään ja viettämään erkkariviikonloppua jossain mökillä. Varsinkin tiettyjä ihmisiä tuli iso ikävä, toivottavasti tunnistatte itsenne💗 Yksi oli heistä paikan päällä!

Mutta olihan taas huikea päivä kaiken kaikkiaan! Kasvatit yhtä lukuunottamatta saivat kaikki ERIn. SA:t olivat tiukassa. Tuomari antoi SA:n vain luokkavoittajalle ja valioluokassa kolmelle parhaalle. Kasvattajaryhmän sain kasaan kolmella juniorilla ja yhdellä aikuisella. Se palkittiin ROP-kasvattaja + kunniapalkinto.

Tuomarina oli Jari Laakso, joka kyllä juoksutti oikein olan takaa. Onneksi ei ollut koiraa kehässä, koska selkä ja polvi olisi luultavasti sanonut sopimuksen irti.

Myös D-teamin etäjäsenet, Tyson ja Hippu, olivat ERInomaisia. Samoin Tule sellaisena kuin olet -luokassa D-koira oli paras.  Kuvat Jan L. Kiitos 😍

 Pojat:                                              

Waldo (D. Nòvyj) JUN-ERI, JUK2

D. Jegor AVO-EH, AVK1

Kalle (D. Komandir) VAL-ERI, VAK4
 Tytöt: 

Nita (D. Narjadnaja)
JUN-ERI, JUK1, SA, PN4, serti ja ROP-juniori


Ruusa (D. Nadezda) JUN-ERI, JUK3


Roxy ja Ruu parikilpailussa

Tule sellaisena kuin olet -luokassa Roxy oli paras koira.


Kasvattajaryhmästä ei ole kuvaa. Junnut alkoivat olla jo tosi väsyneitä ja käydä vähän kierroksilla, joten riviin järjestyminen oli hiukan haastellista. Eikä asiaa helpottanut poikien kanssa se, että Nitalla oli juoksu päällä.

Saatiin kuitenkin otettua ryhmärämä kuva! Kiitos kaikille paikallaolijoille, sekä koirallisille että ilman koiraa piipahtaneille. Oli huippukiva päivä! Ja vielä superonnittelut Nitalle huoltojoukkoineen💖 Aivan upea debyytti sekä handlerilta että Nitalta!

Waldo, Roxy, Ruusa, Nita, Tyson ja Mura

Madden sisuksiin on käyty kurkkaamassa ja todentamassa salamatkustajat. H-hetki alkaa olla käsillä.Ei kommentteja: