keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Mukavia puheluita ja sähköposteja

Tällä viikolla Sissin (Kiran tytär) emäntä soitteli kuulumisia. Tyttö on kuulemma tosi rauhallinen ja fiksu tapaus:) Vähän kyllä ihmetyttää, että keneenkähän mahtaa tyttö olla tullut, kun vanhemmat eivät niin kovin rauhallisia ole. Kira nykyään, mutta ei kyllä pentuna ollut rauhallinen muualla, kuin kotona. Sissi toimii vähän kuin opaskoirana "veljelleen", Retulle, joka on menettänyt näkönsä diabeteksen seurauksena. Niin, pitänee vielä mainita, että Sissi ei ole muotoillut huonekaluja eikä puuhastellut yhtään mitään yksin ollessaan:)

Kiran poika, Seppo, on ehkä jättiläismustaterrieri tai hyvää vauhtia kasvamassa sellaiseksi. "Pikkuinen" painaa huikeat 40 kg vain 7 kk:n ikäisenä. Mainittakoon vielä, että on hoikassa kunnossa. Seppo rrrrakastaa ruokaa.. Niinpä hänen ruokavalionsa on sangen monipuolinen, vehnäjauhot, lohiöljyt, kauraryynit, munkkipossut, leivät, mustikkapiirakkaa lasivuokineen jne. jne. Kaikki, mikä alas saadaan myös syödään.. Jos pöydälle ei ole mitään syötävää unohtunut, sitä voidaan ottaa kaapista tai vaikka mikrosta. Vain mielikuvitus on rajana!

Sain sähköpostiin kesäisiä kuvia Zlatasta:) Kiitos, Katja! Zlata on aloittanut jälkitreenit ja hyvin on kuulemma sujunut. Zlata on oppivainen tyttö! Se oli yllättänyt omistajansa, kun ensimmäistä kertaa elämässään Zlata joutui kulkemaan lasten rattaiden vierellä. Oli kuulemma mennyt kuin vanha tekijä:) Tämä tyttö on energinen ja melko vilkas, joten olisi voinut mennä melkoiseksi koikkelehtemiseksi ja hyppimiseksi tuo kävelylenkki.

Ilokseni sain myös lukea Tarun (Aadan lapsen omistajan) kirjoituksen, joka on lehteen tulossa. Taru ja Nita jäljestävät, tottistelevat ja käyvät muissakin treeneissä. Taru kokoaa itseänsä, jotta menisi Nitan kanssa kokeisiin. Hienoa, kasvattaja nostaa pipoa!

Kyllä se on niin hienoa, kun pentujen omistajilta tulee mukavia uutisia!

Ei kommentteja: