tiistai 19. tammikuuta 2010

Pennut viikon "vanhoja"

Pennut ovat siis muutaman tunnin sisällä viikon ikäisiä. Vaikka itsellä on ollut rankka taival, niin pennuilla ja Kiralla on kaikki hyvin:) Vässykät painavat yhtä lukuunottamatta jo yli kilon. Kasvavat siis hurjaa vauhtia! Ovat niin paksuja, että näinköhän ne oppivat "ajoissa" kävelemään..

Silmien avautumista aletaan sitten loppuviikosta odottelemaan. Siitä se sitten lähtee, vauhti päälle, kunhan alkavat näkeä jotakin.

Älä anna likaisten alustujen häiritä. Ne on vaihdettu kyllä usein, mutta eipähän nuo pysy puhtaana edes tuntiakaan. Pennut saattavat jo itse päästää kakat, mutta Kira kyllä siivoaa sotkut pois:)

Valitettavasti emme ole vielä saaneet web-kameraa asennettua. Nooh, kohta se saattaa olla myöhäistä, koska pennut eivät pysy laatikossaan:) Toivottavasti kuitenkin tämän viikon aikana homma järjestyy!

Nimiä pennuille on mietintämyssyssä. Kuten ennenkin, venäjänkielisiä sanoja, joilla on jokin merkitys. Eivät ehkä tule taaskaan olemaan järin helppoja lausua:)

Nyt "pakollinen" kuvapläjäys, olkaa hyvä:) Kunpa joskus oppisi kuvaamaan! Tietty, kunnon kamera saattaisi auttaa, jos sitä osaisi vaan hyvin käyttää:)

















Eipä tällä kertaa muuta.. Morjens!

1 kommentti:

jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti...

Hahhah. Noi suu auki -kuvat on ihan parhaita.