maanantai 8. helmikuuta 2010

Kakarat tulevat neljä viikkoa

Vaihteeksi kuvia muistakin koirista:) Mahtaakohan tässä olla mallia näille pikku-vässyköille?

Mamman pieni mussukka, Kiran poika, Seppo:)

Roosa kunnonkohotuslenkillä, umpihankiliikuntaa!
Tässä mennään, pitäisi olla kolme koiraa, Sissi, Aramis ja Roosa..
Sissi ja Aramis
Aramis, karvaisempi versio. Turkki lähti, mutta onnistunutta kuvaa en saanut
Sissi joutui myös umpihankilenkille:)
Sissi pää "pensaassa"

Kyllä aika vaan rientää nopeasti. Puolet siitä ajasta, minkä pennut meillä asustelevat on jo mennyt. Yyh! No, nythän se varsinainen homma pentujen kanssa alkaa. Tahtovat seurustella, kun ovat hereillä. Ruokamössö on tultava säännöllisesti nenän eteen jne. Harmi vaan, että tuota lunta vaan riittää ja riittää. Taas on tänään satanut jo monia senttejä lisää uutta lunta. Ei taida pennuilla olla kiva ulkoilla. Mutta kyllä me ulos mennään, kunhan pakkaset pysyvät näinkin hyvin aisoissa.




Pennut ovat päässeet katselemaan maailmaa myös laatikkonsa ulkopuolella. Rohkeasti ja reippaasti hännät pystyssä pikkuiset koiralapset astelivat "suureen maailmaan". Kira antaa heidän kulkea rauhassa, mutta Roosa ei jostain syystä saa pentuja katsoa. Aada taas saa pestä ja putsata. Jos Roosa menee pennun lähelle, Kira tulee heti seisomaan pennun ja Roosan väliin. Ihmeellistä, että toinen saa tutustua ja toinen ei.

Simba-kissa ei kyllä tiedä, mitä kummallisia otuksia nuo ovat. Jos on pentuhuoneessa, niin katselee vaan sängyltä pentulaatikkoon. Nyt, kun pennut menivät jo olohuoneen puolelle, Simba katsoi viisaammaksi haihtua vähin ääniin. Välillä hän oli sohvan selkänojalla vaanimassa, mutta eipä uskaltautunut lähelle:) Keskelle olohuoneen lattiaa nukahtanut pentu sitten kiinnosti sen verran, että aikansa ihmeteltyään korkeuksista, päätti sittenkin mennä lattialle ja matkan päästä vähän nuuskutella. Hassu otus!

Ei kommentteja: