sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Näyttelyssä jälleen

Tänä viikonloppuna Zlata (Druzkaya Bodraja) esiintyi ryhmänäyttelyssä nuortenluokassa ja virallisessa näyttelyssä ensimmäistä kertaa. Tuloksena oli EH. Tuomari oli tiukka, hieno arvostelu, jossa ainoat puutteet oli, että tyttö on vielä kesken kehityksen. No, eipä tuo mikään ihme olekaan:) Nätti tyttö ja kympin luonteella varustettu! Siskoksissa näyttäisi olevan samaa näköä. Tässä Piu (Druzkaya Derzhava) 7 kk. Helsingin syysnäyttelyssä tuomarina Dick Baars, Alankomaat. Piu ROP-pentu ja Roosa VAL-ERI ja ROP.
Yleisön pyynnöstä kuvia steppinakkimäykystä. Veijo painaa hurrrjat 2,2 kg. Kuvissa hän yrittää rohkeana miehenalkuna ottaa mittaa Nala-kissasta:)


Ensi viikolla sitten tapaankin taas muutamia kasvatteja. Kiva, kiva! Täytyy yrittää taas kameran kanssa heilua.. Nyt onkin vielä muutaman viikon jännät paikat. Roosalle on luonnetestipaikka varattuna, mutta käytöksestä päätellen juoksua pukkaa. Jotenkin olen muka laskenut, ettei missään nimessä syyskuussa tule juoksua. Saapa nähdä, kuinka tässä käy. Otto on samaiseen luonnetestiin ilmoitettu.

Sara on uudessa kodissa Sirkan ja Henkan hellässä huomassa Nousiaisissa. Siellä menee hienosti. Neiti on perheen ainoana koirana. Lähipiiristä löytyy kuitenkin musta juoksukaveri, Miina:) Sara on käynyt lonkka- ja kyynärkuvissa. Tuloksia siis Kennelliitosta odotellaan.

Ensi viikonloppuna sitten retkelle!

Ei kommentteja: