maanantai 13. syyskuuta 2010

Reissussa

Meidän Roosan kohdalla voisi sanoa, että "hukka reissu, mutta tulipahan tehtyä":) Gunnel Holm oli tuomaroimassa ja sentään Roosa kuitenkin ERI:n nappasi. Arvostelu oli todella hyvä ja tyytyväinen täytyy olla. Kyseisestä rouvasta kun ei aina voi tietää, mitä tykkää kenestäkin:)

Roosa siis AVO ERI, AVK2, PN2. Iines (Zornoi Illuzia) JUN-ERI, JUK1, PN3.

Uroksissa Frodo arvatenkin paras uros. Bandi (Antonio Banderas Scrab Serca) nappasi ERI:n ja sertin ollen PU2. Bandista tuli Eestin muotovalio. Onnittelut Bandille taustajoukkoineen.

Reissu oli kaikin puolin oikein mukava! Vähän kyllä jänskätti lähteä ajamaan Tallinnan aika hektisessä liikenteessä. Mutta kyllähän siitä selvittiin hienosti! Pauliina ja Bandi olivat minun ja Roosan matkakumppaneita.

Toisessa autossa matkasivat Kirstin ollessa puikoissa Jaana ja Taru sekä mustat Iines ja Merlin ja valkoiset Chilla ja Amor. Amor nappasi myös sertin ja tuli Eestin valioksi. Onnittelut Amorille ja omille ihmisille!

Kirsti navigoi sujuvasti jokaiseen määränpäähän. Mitä nyt meikäläinen joutui ajelemaan päin punaisia Kirstin mennessä "hiukan" vanhoilla vihreillä:) Tallinnassa oli keskustan ja rannan katuja suljettuna jonkun syysmaratonjuoksun vuoksi. Matka näyttelypaikalta, upea Laululavan puisto, satamaan ei tosiaan ole kuin muutama kilometri. Jouduimme kuitenkin kiertämään Tallinnan keskustan vähän kauempaa, jotta satamaan pääsimme.

Kirstin johdolla löysimme hyvissä ajoin satamaan. Pienoinen äksidentti siinä sitten sattui paluumatkalla. Harmittaa ihan vietävästi Kirstin puolesta! Ei onneksi mitään sen vakavampaa.

Nyt ei auta muuta, kuin yrittää lähteä uudelle retkelle Roosan ja ehkä sitten muutaman muun koiran kanssa. Periksi ei anneta:))

Valitettavasti kuvia on tosi vähän. Alla Bandi, jolla oli hirmuinen kiire. Ei meinannut malttaa kuvattavaksi, kun oli päässyt akkavallan alta ulos autosta:)


Kiitokset Pauliinalle seuranpidosta ajomatkoilla ja hotellissa. Kiitokset Kirstille ja Jaanalle, jotka ylipuhuivat reissuun, seurasta ja oppaina toimimisesta.
Bandi ennen kehää

Kaverukset autossa:) Vasemmalta Roosa ja Bandi


Sohwin ja Bandin poika, Aramis, vietti meillä pari yötä hoidossa. Aramis olikin meillä sisällä hoidossa, kun tyttöjen kanssa tuntui menevän hyvin. Ei mitään ylimääräistä häsläystä tai sisällä leikkimistä. Tämä kaveri onkin aikamoinen mörssäri vuosikkaaksi:)
Alla kuva Aramis-herrasta, jota ei kuvauksia varten ole trimmattu:)
Tarun tytöt Nita (Druzkaya Almaz) ja Iitu (Druzkaya Dvizhenie) olivat myös muutaman päivän hoidossa. Tytöt pääsivät Piun ja Zaron kanssa sienimetsään. Marko lauman kanssa kuljeskeli minun ollessa reissussa. Koirat olivat painattaneet menemään kuin viimeistä päivää:) Olivat kuulemma muistuttaneet enemmän suohirviöitä kuin koiria palatessaan takaisin. Mutta varmasti oli hauskaa!


Ei kommentteja: