maanantai 24. tammikuuta 2011

Treffit eläinlääkärissä

Torsti (Druzkaya Dinosavr) debytoi näyttelykehässä Turun KV:ssä. Hienosti omistajan mukaan "maalaistollo" juniori esiintyi ja käyttäytyi ihmisten ja koirien ilmoilla. Tuloksena hienosti Jun Eri/JUK1. Onnea Torsti & Noora, tästä on mukava jatkaa:) Onnittelut myös Rop-koiralle, Ossille kotijoukkoineen.

Kuvassa Torsti ei ole parhaimmillaan, kun on juuri herätetty narkoosista. Parempaa kuvaa ei onnistunut saamaan, vaikka yritettiinkin ennen nukutusta ottaa kuvia. Lumi teki tällä kertaa tepposet:( Druzkaya -koiria oli saapunut huikea määrä Siuntion Elänlääkäriasemalle lonkka- ja kyynärkuviin. Kasvatteja on kaikkiaan 20, joista 19 asuu Suomessa. Kaksi kasvattia on jo kuvattu aiemmin. Nyt paikalle oli saapunut 12 "kakaraa". Ihan mahtavaa!

Siinäpä oli sitten ihan reilun pituinen työpäivä lääkärille ja avustajille sekä meikäläiselle. Saatiin kuitenkin kunnialla homma hoidettua, ainakin omasta mielestäni. Nyt sitten jännityksellä odotamme "tuomiota" Kennelliitosta. Kaikkien koirien kuvat lähtivät lausuttaviksi.

Aadan ja Tretjakin (Zornoi Tretjak) pentueesta kuvattiin yksi koira. Kiran ja Danin (Finblackies Ex Oriente Lux) pentueesta oli paikalla kaksi neljästä. Sohwin ja Bandin (Antonia Banderas Scrab Serca) pesueesta viisi kahdeksasta kuvattiin. Sara on jo kuvattu aiemmin. Kiran ja Alekin (Setextra Alek) juuri viime viikolla vuoden täyttäneistä kakaroista oli paikalla neljä viidestä.

Haluankin lähetää suuren, suuret kiitokset kasvattien omistajille! Olen todella iloinen siitä, että näin monta kasvattia tuli nyt yhdellä kertaa kuvatuksi. Eläinlääkärimme, Heidi, naureskellen kyseli, että koskas tulen tällaisen porukan kanssa uudelleen. No, ei varmaankaan koskaan enää näin ison sakin kanssa, vaan ehkä pentue kerrallaan:) Jos niitä pentueita meille vielä joskus tulee.

Tulipa retkelle mukaan myös Helkan "pikkusisko", Hulda (Zornoi Juliska). Ihana pikkukakara, joka iloisesti häntää huiskutellen ihmetteli ihmispaljoutta. Uni kuitenkin vei voiton melko nopeasti.
Helmikuussa ryhmä rämä lähtee pitkästä aikaa näytelmiin. Vickan ja veljensä Haades menevät pentunäyttelyyn. Piu esiintyy ensimmäistä kertaa oikeassa näyttelyssä viime kesän pentunäyttelyiden jälkeen. Saapa nähdä, kuinka tämä meidän maalaistollo osaa käyttäytyä:) Odotukset eivät ole kovin korkealla tietäen, minkälaisista mustista tuomari tykkää. Mutta tuomarin arviointi koirasta kiinnostaa niin paljon, että ilmoitin Piun. Myös Torsti on tulossa paikalle.
Siinäpä sitä on taas jännitettävää kerrakseen! Kuvaustulokset ja tulevat näyttelyt, huh!

Ei kommentteja: