sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Karvapäivä

Suomen Mustaterrierit ry:n järjestämä trimmauskurssi oli eilen, lauantaina. Paikalla oli reilu määrä koiria ja ihmisiä. Oli vauvakoiraa ja aikuista koiraa. Mukavasti oli myös uusia mustisihmisiä paikalla.

Opettaja-Marille sattui torstaina vakava tapaturma. Hän vietti trimmauspäivää sairaalassa. Pikaista paranemista, Mari! Opettajina toimi Jaana ja Kirsti. Meikäläisen rooli oli sivustakatsojana tällä kertaa.

Trimmauskohteena oli Aramis. Tuula teki ihan mahtavaa työtä koiran kanssa. Opettajat tekivät malliksi toista puolta ja Tuula sitten teki itse toisen puolen. Minun rooli oli vain katsoa päältä, ottaa oppia ja pitää koiraa välillä kiinni. Aramis jaksoi hienosti seistä pöydällä, vaikka vieressä olikin mahtava likka, Miina.

Pidettiin pari taukoa ja koirat saivat kirmata pihalla. Siellä koirat sitten tutkivat toisiaan ja kakarat leikkivät. Rähinöitä ei kuulunut olleenkaan.

Tarjoilu pelasi hienosti itsepalveluperiaatteella. Ei päässyt kofeiinin puute tai nälkä yllättämään:) Paikka oli kiva, valoisa ja avara. Hyvin mahduttiin kaikki pöytien ympärille hyörimään.

Tästä siis lähdettiin liikkeelle:)
 Koira näkyvissä!
 Tassut muotoillaan tarkasti, Jaana tekee malliksi toisen
 Tuula kuuntelee, pää täytyy olla neliö joka puolelta
 Jipii, valmista tuli! Komea poika!
  Väsähtänyt Soli
 Koko poppoo!
Päivä oli tosi antoisa, mukavia koiria ja ihmisiä. Kiitokset Marille tilan ja päivän ideoinnista, Kirstille ja Jaanalle opetuksesta. Lopuksi vielä Tuulalle superhyperkiitokset ihan mahtavan hienosta trimmauksesta! Nyt on yksi kasvatti valmiina debytoimaan näyttelyssä. Toivottavasti osallistujille jäi yhtä hyvä fiilis, kuin itselleni!

Ei kommentteja: