maanantai 16. toukokuuta 2011

Mahtava Erkkari:)

Pitkä ja antoisa päivä Hämeenlinnan Suvipielisessä tämän vuoden erkkarissa meni aivan loistavasti! Keli oli oikein hyvä, viileä ja pilvinen. Sadetta ei saatu onneksi yhtään! Paikka oli todella hieno, buffetin antimet herkullisia ja järjestelyt osuivat ihan nappiin.
Palkintopöytä
Torsti (Druzkaya Dinosavr) kilpaili junioriluokassa. Tuomari kiinnitti erityistä huomiota liikkeisiin. Torstin arvostelu oli erittäin hyvä, mutta tuomari oli kirjoittanut siihen, että epävakaiden liikkeiden vuoksi H. Torsti on pitkäjalkainen tyyppi, joka ei ole vielä saanut runkoon täytettä. Jalat elävät ihan omaa elämää:))

Aramis (Druzkaya Cerioznyi Paren) korkkasi näyttelyuransa. Aivan mahtava avaus olikin! Nuorten luokan voitto! Aramis sijoittui paras uros kilpailussa kolmanneksi saaden ensimmäisen sertinsä! Uroksissa ykkössijan nappasi Boris ja kakkossijan Alek. Onnittelut heille!
Aramis
Minulla oli mukana molemmat juniori-ikäiset neidot. Näiden keskenkasvuisten kanssa ei suurin odotuksin näyttelyyn lähdetä. Tällä kertaa nuorukaiset sitten yllättivät totaalisesti!

Piu (Druzkaya Derzhava) nappasi juniorinarttujen voiton! Ihan mahtavaa! Paras narttu -kehässä sain Piun tosi hyvin liikkumaan ilman, että se esitti sirkustemppuja:) Yllätyksekseni tuomari juoksutti meidät kakkospaikalle! Jihaa!! Piun menestyksen kruunasi ROP-juniori -titteli:)

Piu

Vickan (Gårdarikets Evrika) on pari viikkoa päälle yhdeksän kuukautta ja kilpaili junnuissa. Vickan liikkui kauniisti ja sai myöskin hyvän arvostelun (eri) ollen junioriluokan kolmas.
Vickan
Roosa (Druzkaya Alyi) voitti valioluokan ja sijoittui paras narttu -kehässä kolmanneksi. Se sai tosi hyvän arvostelun, mutta hävisi nuorelle Piulle liikkeissä. No, se ei todellakaan ole mikään yllätys:)) Roosa meni yksilöarvostelussa hämmästyttävän hyvin, mutta potku ei enää riittänyt paras narttu -kehässä. Onnittelut Mantalle, narttujen voittajalle!

Roosa
 Haades (Gårdarikets Ecco) voitti junioriluokan. Se nappasi VSP-juniori -tittelin.
VSP ja ROP juniori
Haades ja Piu

Vielä yritettiin saada kuvaan koko ryhmä rämä. No, eipä siitä sitten meinannut tulla yhtään mitään. Mutta kuinka ollakaan, yhtä-äkkiä koirat pysyivätkin nanosekunnin paikoillaan:)

Ryhmä rämä
Kati & Vickan, Noora & Torsti, Laura & Roosa ja Piu, Tuula & Aramis
Loppusaldo vuoden 2011 erkkarissa omilla kasvateilla oli kyllä aivan mieletön! Neljä kasvattia oli näyttelyssä. Luokkavoitot kolmelle kasvatille, yksi serti, paras narttu -kilpailussa sijat 2 ja 3 sekä paras uros -kilpailussa sija 3 + serti. Sokerina pohjalla ROP-juniori:))

Handlereille, Kirstille ja Nooralle, suurkiitos tyttöjen esittämisestä!

Kiitokset myös näyttelytoimikunnalle erinomaisesti järjestetystä näyttelystä!

Vaikka olo oli kaikkea muuta, kun pirteä kotiuduttua, niin olihan se sitten jämähdettävä vielä telkkarin ääreen seuraamaan jännitysnäytelmää:) Aivan täydellisen näyttelypäivän kruunasi vielä jääkiekon maailmanmestaruus! HUH, mikä päivä!!

Ei kommentteja: