lauantai 14. heinäkuuta 2012

Muita kuulumisia:)

Viime viikot on vaan ollut pentujen kuulumisia. Jos nyt kuitenkin välillä jotain muuta:)

Kuopion tytöt "Liila" (D. Dlya Tebya) ja Sara olivat toko-kisoissa kolmatta kertaa. Se on siinä! Kolme kisaa ja kolme ykköstulosta = koulutustunnus TK1. Isot onnittelut Liila ja Sara!!
Kuopion tytöt erkkarissa
Me olemme viettäneet "hiljaiseloa". Kiirettä kyllä pitää hoitolan, pentujen ja omien koirien kanssa jo ihan ilman mitään suunniteltua ohjelmaa.

Vickan on käynyt vepe-treeneissä. Se onkin nyt aika mallikkaasti lähtenyt uimaan. Alku oli hieman hankalaa. Koira rupesi kovasti arpomaan, kun olimme treeneissä lammella, joka on todella äkkisyvä. Mutta eiköhän tästäkin ongelmasta päästä. Ainakin edellisissä treeneissä uiminen sujui kyllä ihan loistavasti:)

Piun kohdalla on suunnitteilla syksyksi Etsijäkoirien jatkokurssi ja jatkokurssin loppukoe. Mikäli suunnitelmat toteutuvat, meillä pitäisi olla loppukoe suoritettuna tämän vuoden puolella. Huh! Jos koiran ja ohjaajan rahkeet riittävät, jatkamme siitä etsintöihin valmistavilla kursseilla. Sen lisäksi, että treeneihin kuuluu vuorokausia vanhoja ja monia kilometrejä pitkiä jälkiä koiralle, myös ohjaajalle on ensiapukurssia, koirien ensiapukurssia ja suunnistusta. Tuo suunnistus kyllä taitaa olla suurin kompastuskivi. En osaa lukea kompassia ja eksyn metsään, kun on muutaman puun ympäri kävelytetty:) Ehkä täytyy joulupukilta toivoa gps:ää:))

Veteraanimamma Kira on ilmoitettu yhteen näyttelyyn:) Saapa nähdä, millaisen sirkusesityksen rouva tällä kertaa keksii laittaa pystyyn. Joitain vuosia sitten Karjaalla Kiran esiintyminen kirvoitti kehän laidalla oleville katsojille päivän naurut:)

Pentukuvia taas alkuviikosta!

Ei kommentteja: