perjantai 3. elokuuta 2012

Paluu arkeen

Uunokin lähti omaan kotiin, ei onneksi pitkälle:)

Druzkaya Ekstaz "Uuno"
 Onnea matkaan Uuno & Kati!

Pentujen uusista kodeista on tullut oikein mieltä lämmittävää palautetta. Kaikki on hyvin, pennut ovat sopeutuneet ilman sen kummempia kommervenkkejä uusiin perheisiin. Kaikilla pentusilla on koirakaveri tai -kavereita "kouluttamassa" tavoille:)

Edi (D. Edinstvennyj) on käynyt Johannan ja "isoveljensä" Zornoi Oliverin kanssa rannalla:) Vässykkä kuulemma lähti jo uimaan.Alli (D. Effektnaja) on jo käynyt opiskelemassa Antin kanssa vähän tottistelun alkeita. Allilla on laumassa monta idolia:)) Kuvat Antti A.
Alli ja amstaffi  Finity

Alli ja rotkulapoika Pöhkö
Lola (D.Ezivika) mökkeilee "siskonsa" Lunan kanssa:) Luna kyllä näyttää vähän siltä, että onko tuon kääpiön ihan pakko tulla noin lähelle. Jos ei katso sinne päinkään, niin sitä ei ehkä ole olemassa!
Piun kanssa aloittelemme ensi viikolla etsintätreenit jatkokurssin merkeissä. Koska meillä on Lena, persuuksille potkija, voipi olla, että menemme jatkokurssin loppukokeeseen loppusyksystä.

Vickan jatkaa edelleen uintitreenejä. Nyt jo ollaan edistytty niin, että se todellakin haluaa mennä veteen, osaa uida melko hyvin ja jopa tuo oman, rakkaan kylpyankkansa hampaissa rantaan. Ottaa sen vieraalta ihmiseltä suuhun. Kyllä, Vickanilla on oma "kylpyankka". Tai siksi me sitä kutsumme. Se on koirien ankan muotoinen kelluva, kankainen vesilelu:)

Aada ja Kira viettelevät leppoisia eläkepäiviä. Kira tosin ehkä joutuu vielä näyttelyyn:) Piu saattaa kanssa pyörähtää jossain näyttelyssä syksyn aikana. Jos sattuisi olemaan jossain "nurkilla".

Kanttarellit kasvaa kohisemalla, joten koirat saa taas kyllästymiseen asti ravata kanssani metsää ristiin rastiin. Kunhan kanttarelliaika lähenee loppuaan, sitten keräilemme suppilovahveroita, kunnes lumet tulevat.

Ankeata, illat alkavat olla jo pimeitä. Mikä on huippua, ei ole ihan tukahduttavan kuumaa, ainakaan iltaisin ja öisin. Parin viikon päästä alkaa koulut ja ihan todella palaaminen arkeen:)

Ei kommentteja: