lauantai 1. syyskuuta 2012

Näyttelyä sun muuta

Sen siitä saa, kun on ihminen joka ei osaa sanoa ei. Kääpiöluppaneidot "Elli" ja "Enni":)
Elli


Enni ja Elli (etualalla)

Elli

Enni
Nämä tyypit pompottelevat menemään "omassa" huoneessa:) Reippaita ja uteliaita otuksia. Kunhan sade loppuu, värkkäämme ulkoaitauksen mökkeineen valmiiksi. Se on odotellut asukkeja jo varmaan vuoden verran. Tosin nämä ulkoilevat vain sään salliessa, muuten asustelevat sisällä. Neidot ovat kolmevuotiaita. Näillä on paperit sukutauluineen:)
Aika hassua, että omat mustat erottaa melkein pimeässäkin, kuka on kukakin. Mutta hetken aikaa näitä joutui katsomaan, että miten ne erottaa toisistaan:)

Pyörähdettiin tänään Piun kanssa Helsingin syysnäyttelyssä. Tuomari oli Saksasta, joten Piun kohdalla ei odotukset olleet kovin korkealla. Tuo kun ei ole mitään saksalaista mörssärimallia:)
Reissu onnistui yli odotusten:) ERI, AVK1, SA, ROP, serti. Ensimmäinen näyttely Piun täytettyä kaksi vuotta ja Suomen Muotovaliio:)

Huomenna Piulla onkin sitten etsintätreenit. Saapa nähdä, kuinka nenä tällä kertaa toimii:) Suunnitelmissa olisi tehdä "viuhka" eli kolme koiraa tekee jälkeä. Jäljet ovat samanikäiset ja samansuuntaiset, kunnes koirat sitten hajaantuvat kolmeen eri suuntaan. Yksi olisi sitten se etsittävä koira, jonka haju Piulle annetaan jäljen alussa. Vastaavanlaista on tullut treeneissä eteen vahingossa, kun on ollut taajamatreenit. Täytyy vaan yrittää luottaa koiraan, että seuraa oikeaa jälkeä ja ilmaisusta tulisi kunnollinen.

Ei kommentteja: