tiistai 19. helmikuuta 2013

Paparatsi kävi kylässä

Kiitos Jani & Sari! Yksi kaveri jäi kuvaamatta. Yhtä kuvaa en taas itse kelpuuttanut mukaan. Huono kamera ja todella huono kuvaaja kahdella tyypillä siis:) Ero näkyy, mutta on kuitenkin nyt kaikista pennuista ihan itsensä näköiset kuvat. Pennut jaksavat jo jonkun aikaa touhuilla:) Painivat, juoksevat, haukkuvat, murisevat ja kävelevät ympäriinsä. Ne kuulevat, kun joku tulee huoneeseen, portti aina sen verran kolahtaa. Muutama pää nousee ylös. Jos niille höpöttelee, niin kaikki heräävät ja tulevat moikkaamaan.

Hampaat ovat jo puhjenneet. Mössöä menee kolmesti päivässä, vaihtelevalla menestyksellä. Yleensä aamupäiväpuuro kelpaa parhaiten. Mutta ihan parasta pöperöä on edelleen maito:) Kuten kuvasta saattaa huomata, niin baari alkaa olemaan ahdas.

Jos keli ei mene kovin kylmäksi, niin ensi viikolla lähdemme tutustumaan ulkoilmaan. En tiedä, kuinka onnistuu kymmenen kakaran paimentaminen, mutta tuskin ne kovin kauaksi ensimmäisillä ulkoilukerroilla arvaavat mennä. Ja mammakoira lähtee paimennusavuksi:)

Ei kommentteja: