keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Aika rientää

Aika on mennyt kyllä hurjaa kyytiä! Pennut tulevat ensi viikolla jo luovutusikään. Kovasti ovat touhukkaita kavereita. Ulos ollaan myös päästy, kun ei ole satanut lunta vaakatasossa tai ollut kovasti pakkasta. Maanantaina pennut saavat sirut ja viralliset nimet. F-pesueelle on jo nimet valittuna:)

Vickan käy satunnaisesti pentuja moikkaamassa. Kun pennut ovat huushollissa valtoimenaan, pennut moikkaavat ohimennen äitiään koitamalla vielä imutella maitoa. Sitä ei enää juurikaan tule, mutta yrittänyttä ei laiteta:) Nappulat maistuvat, sitä menee melkoinen määrä päivän mittaan.

Tässäpä tulee sitten kuvapläjäys menneiltä viikoilta. Pentuja ei tahdo saada kuvattua muuten, kun nukkuessa. Vauhti on sen verran vikkelää ja kuvaaja surkea.






Pentuja kovasti kiinnosti pahvilaatikko, joka on meidän kissojen "leikkimökki". Kyllähän kissan mentävästä aukosta yksi mustis helposti mahtuu sisälle:)






 Yritä sitten ottaa kuvia, kun on riehulit päällä:) Milloin kukakin roikkui kiinni kameran kantohihnassa tai miksikä tuota nyt kutsutaankaan. Tässä Elli näyttää mallia:)
Pennut ovat päässeet tepastelemaan koko huushollissa. Kissat katselevat kiipelypuustaan korvat vinossa ja hyvin närkästyneen näköisinä. Miettivät varmaan, että ei kai taas lisää pikkuhirviöitä.

Isot tytöt ovat suhtautuneet pentuihin hyvin. Vickan ei niitä kummemmin vahdi, joten muut tytöt saavat myös tutustua pentuihin. Kira ja Aada mummot eivät ole kovinkaan innoissaan. Murahtelevat, jos pennut tulevat lähelle. Nuo ei kyllä pieniä murinoita tunnu tottelevan.

Tänään yksi pentu yritti ihan väen väkisin tehdä Aadan kanssa tuttavuutta. Veti hännästä, parrasta ja jaloista. Aada murisi hiljakseen alkuun. Murina syveni ja koveni, näyttelipä se etuhampaitaankin, mutta siihen komentaminen sitten tyssäsi. Myöhemmin Aada nukkuin pöydän alla pentu kaulalla:)

Vickanin veli Haades (Gårdarikets Ecco) on käynyt terveystutkimuksissa. Lonkat ovat C/C ja kyynärät 0/0. Hyperuricosuriatestin tulos oli N/N eli hyperuricosuria free (ei kanna kyseisen sairauden geeniä). Hienoa!

Vielä olisi jokunen tyyppi vailla omia ihmisiä! Tervetuloa tutustumaan pieniin venäjänmustaterrierin alkuihin:)

Ei kommentteja: