lauantai 22. kesäkuuta 2013

Ruotsiin matkaaja

"Flinga" (D. Fialka) lähti 20. päivä Ruotsin maalle, Västeråsiin. Perhe odottelikin pentuaan melkoisen kauan, koska halusivat Flingan kotiin, kun kesäloma alkaa.

Tässä Flinga vielä kotipihalla, jotenkuten turkki laitettuna. Ja kamerakin oli hädin tuskin toimiva, kun ykköskamera on lainassa.
Den sista dagen i Ingå
Matkasimme Flingan kanssa Katajanokan satamaan, josta Birgitha tuli pentua hakemaan. Automatka sujui hienosti, vaikkei noin pitkää (tunnin) matkaa ei olla autossa matkustettu.

Vi körde med bil till Skatudden. Birgitha väntade där på oss :) Bilresan gick bra. Flinga hade inte varit tidigare så länge i bilen.
Flinga uudessa kotimaassa:)
Flinga i Sverige:)
Laivamatka oli sujunut hyvin. Flinga oli nukkunut pitkät unet päästyään hyttiin. Ulkokannella kävelyn jälkeen oli jälleen uni maistunut koko yön yli. Vähän kyllä jännitti, että kuinka hihnakävely sujuu. Sitä kun ei täällä metsässä ole juurikaan tullut harjoiteltua. Flinga osaa kuulemma kulkea tosi hienosti myös hihnassa:)

Båtresan gick också bra. Flinga hade sovit nästan hela resan:) Jag trodde att Flinga kan inte gå i koppel. Men den gick jättebra:)

Lycka till, Flinga, Birgitha och Urban!

Ei kommentteja: