maanantai 8. heinäkuuta 2013

Ryhmä rämä seikkailee

Seikkailun määränpää oli tällä kertaa Karjaan näyttely. Oikealta Uuno, Torsti, Piu, Rölli, Alli ja Seppo.
Näyttelypäivä oli ihan mahtava! Jos jostain täytyy valittaa, niin se on taas kerran sää. Aurinko paistoi koko päivän kirkkaalta taivaalta ja varjopaikat ovat näyttelypaikalla todella harvassa. Kehän laidalla oli yksi varjoinen paikka, joka oli kyllä hyvin miehitetty:)

Junioriurokset Uuno (D. Ekstaz) ja Rölli (D. Estestvennyj)
Uuno JUN-eri, JUK1, SA, PU2, varaserti
 Rölli JUN-eri, JUK2, SA, PU3
Avoimessa luokassa kilpailivat omat kasvatit Seppo (D. Blagorodnaja), Torsti (D. Dinosavr) kilpakumppaneinaan Haades, Jäbä ja Simo. Jäbä nappasi avoimen luokan voiton saaden luokan ainoan SA:n. Torsti EH, Simo avoimen luokan kolmas.
Seppo AVO-eri, AVK2
Haades AVO-eri, AVK4
Junnluokan nartuissa Alli (D. Effektnaja) ERI, JUK1, SA, PN3 varaserti
Piu oli mukana vähän varmuuden vuoksi, jotta saisin kokoon kasvattajaryhmän. Valioluokassa toinen sija ja paras narttu kakkonen.

Karjaalla leivottiin kaksi Suomen Muotovaliota. Onnnittelut Jäbälle ja Kikkalle omine ihmisineen sekä kasvattajille!

Päivän kruunasi elämäni ensimmäinen kasvattajaryhmä! ROP-kasvattaja ja KP eli isoon kehään pääsimme näyttäytymään. Sijoitusta ei herunut, mutta pääsimme kuitenkin pyörähtämään isossa kehässä. Ryhmä sai tuomarilta tosi hyvän arvostelun. Ihan huippua!

Kasvattajaryhmässä oli Piu (D. Derzhava) vuoden vanhoine lapsineen. Vasemmalta Rölli, Uuno, Piu ja Alli. Kyllä ne kai näyttää keskenään samannäköisiltä:)) Kaikki saivat kehässä erin ja SA:n.

Haluan sydämellisesti kiittää kaikkia kasvattien omistajia! Ilman teitä tämä ei olisi mahdollista. On ilo tehdä teidän kanssa yhteistyötä!

Vietimme mahdottoman mukavan päivän! Toivottavasti vielä jatkossakin saan silloin tällöin kasvattajaryhmän kasaan:) Saapa nähdä, mihin ryhmä rämä seuraavaksi suuntaa suuret, mustat kirsut!

Kiitos ja kumarrus Noora, Laura, Anne, Kati, Heli ja kameran takana häärännyt sekä handlauksessa auttanut Sinna.

Ei kommentteja: