keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Festivaalifiiliksiä

Lauantaina 14. päivä oli Suomen ensimmäinen venäjänmustaterrierifestivaali. Koiria oli paikalla reilu 60. Huikea määrä! Sää suosi toden teolla, oli lämmin ja aurinkoinen syyspäivä. Tunnelma oli rento ja paikka oli aivan mielettömän upea! Kiitos kaikille niille, jota tapahtuman mahdollistivat!

Kasvattajaryhmät rivissä

Omilla kasvateille meni hienosti! Tuomarit, Irina Poletaeva, Kirsti Louhi ja Valentina Ivanicheva, ovat arvostelleet mustia jo vuosia, joten asiantuntemusta kyllä riittää. Tuomarointi oli toki vaihtelevaa, mutta niinhän se on aina. Kauneus on katsojan silmissä:) Tuomarit arvostelivat numeroin 1-10 monia eri osa-alueita.

Koska pisteitä ei ehditty paikan päällä laskemaan, mitään tietoa ei ole, kuinka koirat kokonaisuudessaan pärjäsivät. Mutta Uuno jyräsi jälleen! Uuno oli senhetkisten pistelaskusysteemin mukaan nuorten urosten paras. Jippii! Kehään kutsuttiin nuorien parhaat, uros ja narttu. Tuomarit valitsivat nartun kilpailemaan musten musta -tittelistä.

Kuvasatoa kasvateista:
"Uuno"

"Rölli"

"Alli"

"Piu"

"Vickan"

Poika ja mamma "Rölli" ja "Piu"

"Ritza"

"Remu"

"Elli"
Sisko ja sen veli;)
Rölli & Heli ja Alli & Anne

Iso hali, Anne ja Alli
Jos Vantaan näyttelyn jälkeen oli pää pilvissä, niin tämän festivaalin jälkeen olo oli kyllä sanoinkuvaamaton! Tuomarit valitsivat Druzkaya-ryhmän festivaalin parhaaksi kasvattajaryhmäksi! Valitettavasti tuomareiden sanat valuivat tuhkana tuuleen, koska fiilis oli jotain järkytyksen ja epäuskoisuuden tietämillä:) En todellakaan voinut edes kuvitella, että kärkikastissa "kilpailtaisiin".

Voittajafiilis:)
D. Ekstaz, D. Estestvennyj, D. Derzhava. D. Effektnaja, D. Fint, D. Feska, D. Favoritka
Anne ja Sinna, kiitos handlausavusta! Ilman teitä kädet olisivat loppuneet kesken:) Kiitos Heli, Kati, Pia, Meira, Anne ja Sari, kun tulitte koirien kanssa mukaan! Kiitokset myöt kaikille kameran kanssa hääränneille! Kuvat ovat ihana muisto tästä ikimuistoisesta päivästä:)

Ei kommentteja: