maanantai 16. joulukuuta 2013

Voittajanäyttelyiden fiilikset

Olipahan viikonloppu:) Alkoi kyllä jo sunnuntaina iskeä pientä kisaväsymystä. Ei enää jaksanut jännittää tai hermoilla. Näyttelyviikonloppu alkoi perjantaiaamuna aikaisin, sähköttömässä kodissa. Onneksi ei tarvinnut hoitaa kun itsensä vaan matkaan. Vickan oli laittamatta, mutta ehtiihän sitä, kun sunnuntaina oli kehässä. Sähköt palasivat vasta perjantaina illalla.

Perjantaina lähdttiin reissuun  Katin ja Uunon kanssa Annen kyydissä. Muut mustat jäivät vielä kotiin. Helsigin Voittajanäyttelyssä Uuno (Druzkaya Ekstaz) NUO-Eri, JUK1, SA. Uuno ponnisti hienosti nuorten luokasta PU3 sijoitukselle valoiden joukossa!

Lauantaina oltiin jo liikkeellä isommalla sakilla. Mukana Uuno, Alli (Druzkaya Effektnaja) ja juniori Remu 10 kk (Druzkaya Fint). Remu hienosti EH, JUK1. Tuomari "rokotti" kapeasta, kehittymättömästä rinnasta, löysistä liikkeistä jne. No, mitäpä sitä kritisoimaan tuomarin mielipidettä. Ei kai sitä 10 kk:n ikäiseltä koiralta voi vielä odottaa valmista pakettia:)

Alli oli myös nuortenluokassa saaden EH:n, NUK1. Ei tykännyt tuomari Allin tyyppisestä koirasta laisinkaan.

Uunolla NUO-eri, NUK1, SA. Kovasti Uuno yritti pistää kapuloita valioiden rattaisiin:) Tällä kertaa tuli varaserti, vaikka sijoitusta PU-kehässä ei tullut. Edellispäivänä valioitui toinen edelle menneistä uroksista, nyt sitten toinen. Mitähän sitten sunnuntaina tapahtuu:)

Alli ja juniorhandler Minka

Uuno

Remu

Sunnuntaina pojat räjäyttivät potin:) Remu JUN-eri, JUK1, SA ja JV-13! Eikä tässä vielä kaikki, pikkumies nappasi Paras Uros 4 -sijoituksen ja varasertin! Ihan huikeaa, että tämä nuori junnu kiilasi valioiden edelle paras uros kehään:)

Uuno valtasi saman pallin, kuin edellisinäkin päivinä. NUO-Eri, NUK1, SA, PU3 ja serti! Kolmas paikka paras uros kisassa tuli viikonlopun aikana siis tutuksi, kun siellä kolmesti tönötettiin:) Vihdoin serti ylsi kolmospallille saakka!

Nartuissa nuortenluokassa Alli EH, JUK1. Arvostelu oli todellä hyvä, mutta näin tällä kertaa. Vickan kilpaili valioluokassa erin arvoisesti ja sijoittui luokassaan kolmanneksi. Tuomari jakoi SA:n luokkien kahdelle parhaalle. Eli paras narttu -kehään ei enää jatkettu. Mutta täytyy olla erittäin tyytyväinen, että Vickan sijoittui näin kovassa kilpailuluokassa!
Remu, kuva Visa Koskinen

Vickan, kuva Marko Talasma
Päällimäisenä fiiliksenä on kyllä ihan huikean hieno viikonloppu! Druzkaya koirat yrittivät parhaansa, jotta edes jotain jäisi pieneen Suomeen kovatasoisista kehistä:) Upeita koiria oli näytillä eikä siihen ollut mitään sanottavaa. Tämän vuoden maailmanvoittaja tuli nähtyä ihan livenä:) Ja monta, monta muuta huikean näyttelymenestyksen omaavaa koiraa. Uuno taisi jonkun näistä päihittääkin, samoin pikku-Remu:)

Koska Piu elää ryhävalasvaihetta jättimäisen vatsansa kanssa, se ei päässyt osallistumaan näyttelyyn. Olisi ollut ihan huikeaa saada esittää kasvattajaryhmä. Koska kaikkea ei voi saada, jää Voittajanäyttelyn kasvattajaryhmän esittely vielä haaveeksi. Ehkä joskus...

Kiitän ihania kasvatinomistajia, jotka olivat koiransa tuoneet näytille! Kiitos myös apukäsille, Sinna ja Minka sekä kuvien ottajille, Jani ja Marko. Annelle ja Katille kiitos vallan mukavasta matkaseurasta. Ilman teitä olisi tylsää matkustaa ja notkua näyttelypaikalla:)

Ei kommentteja: