tiistai 10. kesäkuuta 2014

Ryhmä rämä korjasi potin kotiin erkkarissa

Voi hyvä hyssykät sentään! Jalat on kipeenä, selkä on kipeenä, vatsalihakset on kipeenä, hanuri on kipeenä. Mutta tämä kipuilu ja tuska on todellakin kaiken sen arvoista, mitä erkkarista lähti Druzkaya-kasvattien matkaan.

Ei kovin usein erikoisnäyttelyssä leivota Suomen muotovalioita. Tänä vuonna niitä sitten leivottiinkin ihan kaksin kappalein. Alli ja Uuno olivat kaksi vuotta ja kaksi päivää vanhoja erkkaripäivänä. Uunolla ennestään kolme sertiä ja Allilla kaksi. Eli sitä yhtä sertiä olivat molemmat vailla. Sitä kolmatta sertiä ei todellakaan lähdetty erkkarista yrittämään!

Aloitetaan urospennuista:) Eelis (D. Grats) PEN1 PEK2.
D. Grats 5,5 kk
 Unna handlasi hienosti Kelmiä! Kelmi (D. Galstuk) PEN1 PEK3

Leimusta ei ole näyttelykuvaa (ainakaan vielä), koska itse hääräsin kehässä. Leimu (D. Grazija) PEN1, PEK1, KP, VSP-pentu. Alla olevan kuvan on ottanut kotona kuopus 15 v.:)


Junnu-uroksissa kilpaili Remu (D. Fint). Remu sai hienon arvostelun, mutta kahden juoksukierroksen jälkeen Remu kevensi toista takajalkaa. Tuomari antoi EVA:n:( Tosi harmi juttu, että tämä sattui juuri erkkarissa. Pahoittelen kuvan amatöörilaatua!

D. Fint 1 v 5 kk
Junnunartuissa kilpaili "Elli" (D. Feska) ja "Ritza" (D. Favoritka). Elli JUN-ERI, JUK2, SA. Huippua ensikertalaiselta! Junnunarttuja oli kaikkiaan kymmenen.
D. Feska 
D. Feska
Ritza sai hienon arvostelun ja laatuarvostelu EH:n. Kilpailuluokkaan ei enää päässyt, koska eriä tuli niin monta.

D. Favoritka
Alli (D. Effektnaja) kilpaili ensimmäistä kertaa avoimessa luokassa. Tässä luokassa oli kahdeksan koiraa. Alli räjäytti potin! AVO-ERI, AVK1, SA, PN1, serti!FI MVA!! Alli sai Paras Suomessa syntynyt narttu -kiertopalkinnon.
D. Effektnaja

PN1, voittajan on helppo hymyillä:)
Avoimen luokan uroksia oli neljä urosta kilpailemassa. Uuno (D. Ekstaz) myös räjäytti potin! AVO-ERI, AVK1, SA, PU1, serti! FI MVA! Uunollekin tuli kiertopalkinto, Paras Suomessa syntynyt uros.

D. Ekstaz

Tässä vaiheessa päivää kasvattajan jalat ovat hyytelöä sekä juoksemisesta että jännityksestä. Alli & Uuno FI MVA ja kilpailevat keskenään erikoisnäyttelyn ROP-tittelistä. HUH!

Piu (D. Derzhava) VAL-ERI, VAK1, SA, PN4. Piu oli mukana vain kasvattaryhmää mahdollisesti täydentämään. Ja onneksi olikin, kun Remu sai sen EVA:n.

D. Derzhava
Ennen ROP-kehää oli vielä parhaan kasvattajaryhmän valinta. Kilpailemassa Bojai, Druzkaya ja Mardenas -kennelit. Voe elämä! Sieltähän se napsahti, erikoisnäyttelyn ROP-kasvattajaryhmä sijoitus!
D. Feska, D. Derzhava, D. Effeknaja, D. Ekstaz
Sokerina pohjalla ROP ja VSP:)
Alli & Uuno

Alli (D. Effektnaja) ja Uuno (D. Ekstaz)

Allista (D. Effektnaja) leivottiin siis tämän vuoden erikoisnäyttelyn paras koira! Uuno (D. Ekstaz) hienosti hopealla! Molemmista vielä Suomen Muotovaliot! Huhhuh, on kyllä pakko tuulettaa ja kovasti!

Voittajien halit ja hymyt!
Vielä vuorokausi erkkarin jälkeen tuntuu olo siltä, että täytyy vieläkin vähän leijua pää pilvissä. Tämä oli kyllä mahtavin näyttelypäivä ikinä. Toista vastaavaa tuskin sattuu kohdalle. Tokihan sitä sopii toivoa, mutta aika hyvin täytyisi näyttelyt ajoittaa, jotta koira saisi valion arvon juurikin erkkarissa.

Isosti onnea Anne, Kati, Meira, Unna, Pia ja Sari! Teillä on ihan mahtavat koirat! Kiitos jälleen Sinna, kun olit handleriapulaisena. Kiitos Meiran sisko (pahoittelen, siskon nimi on kadonnut päästäni) ja Jani, kun jaksoitte heilua kameran kanssa. Voi olla, että täytyy laittaa vielä toinenkin kuvapläjäys, kunhan saan kaikki kuvat itselleni.

Ilman teitä, ihanaiset kasvattien omistajat, ei olisi mitään Druzkaya-porukkaa, meidän omaa Ryhmä rämää. Kiitos ja kumarrus teille kaikille!

Sari & Ritza, Meira & Elli, Pia & Remu, Sinna & Piu,
meikäläinen & Eelis Anne & Leimu jaAlli, Kati & Uuno

3 kommenttia:

Raila ja Jymy kirjoitti...

Hurjan isot onnittelut mahtavasta menestyksestä erkkarissa, koko jengille! :)

Tiia kirjoitti...

Ihan mieletöntä!
Onnea koko joukolle :)

Maritta kirjoitti...

Kiitos, kiitos:)