maanantai 7. heinäkuuta 2014

Kuukauden kuulumiset

Kuulumisten kirjoittamisessa on taas ollut luvattoman pitkä tauko! Kesä on mennyt hurjaa vauhtia töiden, hoitokoirien ja treenien merkeissä.

Meillä on ollut kohta viikon hoidossa Leimun velipoika Kelmi (D. Galstuk). En tiedä, kuinka Kelmin kotiinlähdön jälkeen tuo Leimu voidaan aktivoida yhtä kätevästi. Pennut ovat kuin paita ja peppu, yhdessä joka paikassa. Aina löytyy kakaraseuraa!


Vickanin kanssa ollaan ahkerasti vepeilty. Täytyy kyllä sanoa, että itse en ole paljon nauttinut. On ollut niin kylmää ja sateista tuolla vesien äärellä. Märät vaatteet, viileä ilma ja tuuli ovat kyllä hyytävä yhdistelmä. Nyt näyttäisi siltä, että on jopa mukava mennä treeneihin:) Vickan ei tosin ole ollut ilmasta millänsäkään. Yhtä riehakkaana se uimaan haluaa mennä:)

Olemme omasta mielestäni edistyneet hyvin, mutta edelleen tuo esine tuottaa päänvaivaa. Mutta lupaavalta näyttää taas, kun olemme vain treeneissä leikkineet vientiesineellä.

Näyttelyssä pyörähdimme viiden kasvatin voimin Raaseporissa, Karjaalla. Tuomarina oli Rainer Vuorinen. Oi, mikä gentlemanni:) Olen joskus kymmeniä vuosia sitten hänen kehässään ollut, joten en ihan osannut odottaa, että hän vielä on oikeasti hyvässä kunnossa.

Ryhmä rämä koostui tällä kertaa seuraavin tuloksin: Valioluokasta Uuno ROP ja Alli VSP. Junioriluokassa Remu (D, Fint) ERI, JUK1, SA, PU4. Uunon velipoika Rölli AVO-ERI, AVK1, SA, PU2 + serti. Uroksien kolmas oli Vickanin velipoika Gårdarikets Ecco "Haades".
Rölli (D. Estestevennyj)
Narttuja valio-Allin lisäksi oli Vickanin tytär Elli (D. Feska) JUN-ERI, JUK1, SA, PN2 + serti.
Elli (D. Feska)
Sain koottua kasvattajaryhmän koirista, jotka kaikki saivat ERIn ja SA:n. Huippua! Tuomari kehui koirat sellaisilla ylistyssanoilla, etten ole moista eläessäni kuullut. Tokihan olen tuomarin kanssa ihan samoilla linoilla, omia kasvatteja kun ovat:)

Kasvattajaryhmä passitettiin isoon kehään. Jännitti kyllä ihan vietävästi! En tiedä, miksi. Ennen ei ole niin kovasti jännittänyt. Druzkaya-ryhmä poimittiin kuuden parhaan joukkoon! Siinä kohtaa meinasi jo tulla jännäkakka housuun, kun tuomari alkoi ruusukkeita jakamaan:) Ruusuketta ei meille tullut, mutta eipä jäänyt harmittamaan! Kerrankin mustat sentään olivat isossa kehässä paraatipaikalla!
D. Ekstaz, D. Estestvennyj, D. Effektnaja, D. Feska
Toistan varmaan sadatta kertaa itseäni, mutta edelleenkin olen niin iloinen ja onnellinen siitä, että kasvattien omistajat ovat tuoneet koiriansa esille. Sydämellinen kiitos jälleen kaikille ihanlle kasvatinomistajille. Ilman teitä ei olisi meidän omaa vaihtelevalla kokoonpanolla liikkuvaa ryhmärämää!

Pentuja olisi suunnitteilla vuoden vaihteen tietämille. Vickan (Gårdarikets Evrika) astutetaan seuraavasta juoksusta (n. lokakuussa) omalla kasvatilla Uunolla (D. Ekstaz). Toivottavasti suunnitelma toteutuu ja pentuja syntyy! Lisätietoja löytyy Druzkaya -nettisivuilta pentuja -osiosta.

Ei kommentteja: