tiistai 16. syyskuuta 2014

Leirirapsa

Ensimmäinen, mutta näillä näkymin ei suinkaan viimeinen, Druzkaya-kokoontuminen on vietetty Pusulassa. Perjantaina iltapäivällä alkoi porukkaa valua hiihtomajalle. Täytyy kyllä sanoa, että ilma yllätti täysin. Todella lämmin ja aurinkoinen sää oli koko viikonlopun. Kameraa tuli ulkoilutettua harmittavan vähän.

Leiriläiset! Edessä vasemmalta Katja & Kelm ja Piui, Laura & Boris, Tiia & Gora, Pia & Mosse,
oikealla seisomassa Sirpa & Emma, Visa & Remu.
Ylärivissä Kati & Uuno ja Eelis, Merira & Elli, meitsi & Leimu, Kirsi & Musja
 Kuvasta puuttuvat päivävierailulla olleet Taru & Nita ja Iitu
Johanna & Edi sekä Sari & Ritza

Perjantaina tehtiin Ellille (D. Feska) pienet hakutreenit. Hyvin tyttönen etsii, vaikka ei raketin lailla metsään säntääkään:) Teimme sitten muutamalle muullekin koiralle, jotka eivät ole harrastaneet hakua tai mitään muutakaan, pienet alkeistreenit. Hyvinhän nuo nenäänsä käyttävät!

Lauantaina aamupäivällä porukkaa tuli lisää. Sairastupalaiset tervehtyivät ja päivävieraatkin ehtivät ennen puolta päivää paikalle. Puolen päivän maissa Etsijäkoiraliiton Lena tuli pitämään luentoa. Luento oli taas kerran mielenkiintoinen. Tosin itse olen kuullut sen jo "muutaman" kerran:)

Luennon jälkeen lähdettiin sitten tekemään kaikille halukkaille etsintätreenit. Hauska oli huomata, kuinka joku tikkasi etsittävän koiran jälkeä ihan huolella, toiset taas korkealla nenällä sekä ilmasta että alustasta hajua ottaen.

Piu pääsi töihin, kun se toimi demokoirana, jotta mitenkä sitä etsintää suoritetaan. Hienosti se vielä asian muisti. Ilmaisu oli edelleen sellainen, että tuli poikittain eteen kertomaan, että tastä ei mennä lähemmäs.

Perjantaina iltahämärissä Mosse (Gårdarikets Froste) joutui trimmauksen mallikappaleeksi. Mosse on nyt viisikuukautinen rohkea ja reipas koirapoika.


Lauantaina jotkut ahkerat ihmiset treenailivat hieman tottista. Uuno kävi myös ajamassa jäljen. Boris (D. Grizli) ja Laura tekivät Katin opastuksella jäljen alkeita.

Seuraamista
Kati ja Eelis (D. Grats)
Luoksetulo
Kati & Eelis
Koska Laura sai trimmausinspiraation, joutui Remu (D. Fint) trimmaus"pöydälle". Pöydän virkaa toimitti matala penkki. Meni hämärähommiksi:)

Laura, Pia ja Remu
Päivällä paremmalla onnella!
Laura, Meira ja Elli
Koirakuiskaaja vai ahneita eläimiä?
Boris 8 kk

Harmittaa, että tuli otettua niin vähän kuvia. Mutta paljon hauskoja juttuja, leppoisaa yhdessäoloa ja sekalaista touhuamista koirien kanssa sitäkin enemmän. Luultavasti yleisön pyynnöstä jatkoa seuraa:)

Tuhannet kiitokset Katille, joka oli puuhanaisena ja kokoonkutsujana! Ilman Katia tätä(kään) tapahtumaa ei olisi ollut. Iso kiitos myös teille kaikille, jotka olitte paikalla! Huippuporukkaa!

Ei kommentteja: