maanantai 12. tammikuuta 2015

Tammikuun turinoina

Kira-mamma huoltojoukkoineen onnittelee 5-vuotiaita D-pentuja! Hyvää syntymäpäivää Liila, Iitu, Piu, Emma ja Torsti, Tässä Iitu lähettää terkut :)

Juniorit Mosse (Gårdarikets Froste) ja Boris (D. Grizli) pyörähtivät viikonloppuna näyttelyssä. Boris oli Kajaani KV:ssa hienoin tuloksin. JUN-eri ja JUK1. Tuomari ei antanut yhdellekään juniorille SA:ta. Arvostelu oli todella hyvä, ei vikoja tai puutteita. Liikkeet ovat vielä iänmukaiset, ei niin vakaat. Tämä tiputti SA:n pois. Onnea Boris & taustajoukot!

Mosse pyörähti Lahden ryhmänäyttelyssä. Tuomarina toimi paljon mustia arvostellut Irina Poletaeva. Mosse korjasi potin kotiin jättäen jopa aikuiset taakseen. JUN-eri, JUK1, SA, PU1, ROP ja serti. Onnea Mosse & taustajoukot.

Leimun (D. Grazija) kuvaustulokset tulivat Kennelliitosta. Lonkat B/B ja kyynärät 2/1, Polvet olivat 0/0, mutta tätä tulosta ei jostain syystä vielä ole kirjattu. Aika paha juttu, että kyynärin kuvaustulos oli 2, vaikka koira oireili samaa jalkaa ontumalla ajoittain rasituksen jälkeen. Nivel olisi pitänyt operoida, jotta koira olisi pystynyt edes jonkun aikaa mahdollisesti olemaan oireeton.

Pennut kasvavat kohisten. Ne haukkuvat, hyppivät, painivat, syövät, kakkaavat ja nukkuvat vielä paljon. Osa pennuista on jo valinneet omat ihmisensä. Kaksi viikkoa enää ja pennut alkavat lähteä koteihinsa. Ihania ihmisiä ja koteja pennuille on löytynyt!

Tässä pieni kuvapläjäys! Ykis uros ja narttu tai kaksi urosta on vielä kotia vailla.Pystybaarissa
Pystybaarissa
Nyt kaivattaisiin pentujen kanssa hivenen lämpöisempää ilmaa. Päästäisiin haistelemaan vähän tuulia myös ulos. Joku päivä oli lämpötilaltaan ihan jees, mutta lunta tuli vaakasuoraan. Ei sitten lähdetty ulos. Ehkä tällä viikolla lämpenee. Jos ei, niin ulos on kuitenkin mentävä. Toivottavasti seuraava kuvapläjäys tulee pihaleikeistä:)

Jos kaipaat omaa mustaa sydämenmurskaajaa, tervcetuloa tutustumaan!

Ei kommentteja: