tiistai 21. heinäkuuta 2015

Pikaiset kuulumiset

Pikaisesti parin viikon tapahtumat. Erkkaria odotellessa, joten sitten toivottavasti on enemmän kerrottavaa:)

Druzkaya C-pesue vietti kuusivuotissynttäreitään 18.7. Onnea ja pitkää ikää Helka, Sara, Muska, Luna, Aramis ja Zaro!

Liila (Dlya Tebya) korkkasi tokon voittajaluokan. Hienosti leidit saivat kolmostuloksen! Isosti onnea Sara & Liila. Tsemppiä myös tuleviin koitoksiin!

Mossen terveystulokset on lausuttu Kennelliitossa. Lonkat B/B ja kyynärät 0/1. Polvien tutkimustulokset eivät vielä näy, mutta ovat 0/0. Onnea Pia & Mosse!

D-tiimi pyörähti Hyvinkään näyttelyssä. Eelis "pikkupukama" (D. Grats) korjasti tällä kertaa potin kotiin. NUO-ERI, NUK1, SA, PU1, ROP ja serti. Onnea Kati & Eelis!


Rölli (D. Estestvennnyj) AVO-ERI, AVK1, SA, PU2, vara-serti. Onnea Heli & Rölli!

Minin (Leijonattaren Emilia Miniliila) teki sittenkin hattutempun! ROP-pentu kolmannen kerran. Onnea kasvattaja-Saralle!


Gora (D. Genji) debytoi ensimmäistä keraa virallisessa näyttelyssä. Tuomarilta antoi EH:n tosi hyvällä arvostelulla. Vähän ihmetytti, että koira näyttää hänen mielestään matalaraajaiselta:) Saatan ehkä hivenen olla erimieltä. Alla noin kuukausi sitten otettu kuva Gorasta:)


Musja (D. Grozá) valitettavasti väisti hivenen tuomaria. Siitä rokotettiin sen verran, että se sai H:n. Edellisessä näyttelyssä Karjaalla esitin neidin eikä ollut mitään elettäkään, että haluaisi väistää, päin vastoin häntäänsä heilutteli. Lieneekö juoksu ja handlerin (Kirsin tytär) sanoinkuvaamaton jännitys vaikuttanut Musjan käytökseen. Se jää nähtäväksi.

Tuomarina Hyvinkäällä oli Marja Talvite, joka osaa kyllä käyttää laatuarvostelun kaikkia arvosanoja. Joten täytyy olla todella tyytyväinen koirien tuloksiin, jälleen kerran.

Kiitos taas kaikille kasvattien omistajille sekä D-tiimin mustattomalle jäsenelle, Sinnalle!

Erikoisnäyttely kolkuttelee jo ovella! D-tiimi suuntaa Yyteriin mökkeilemään ja näyttelemään sekä erkkarissa että Porin KV:ssa. Poikkeuksellisen paljon erkkariin on tänä vuonna ilmoitettu uroksia. Yleensä jakauma on päinvastoin:) Valtava määrä narttuja ja tosi vähän uroksia.

D-koiria on pennuissa kaksi + Mini, Mosse (Gårdarikets Froste) junnuissa, nuorissa on kolme G-urosta, avoimessa kaksi urosta ja valoissa yksi. Elli (D. Feska) edustaa ainoana narttuna tänä vuonna.

Muistoja viime vuoden erkkarista muutaman kuvan muodossa:)


3 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Luulenpa, että Musjan juoksut olivat pääosin syynä. Janina on kuitenkin käynyt Mussun kanssa näyttelytreeneissä ilman mitään ongelmia.
Kyllä minuakin jännittää, jos joutuu olemaan kaikkien katseiden alla ja noita facessa olevia kuvia en ole vielä uskaltanut edes katsoa =D

Onneksi tämä ei ole niin vakavaa, ja harjoitus tekee mestarin :)

Tiia kirjoitti...

Ai niin ja Gora on D.Genij ;)

Maritta kirjoitti...

Hupsista, täytyy korjata. Anteeksi!