tiistai 30. kesäkuuta 2015

Ryhmä rämä ja perinteinen Karjaan KR

Jo kolmatta vuotta peräkkäin olimme kasvattien kanssa "kotinäyttelyssä" Karjaalla. Kuten arvata saattaa, päivä oli tietysti helteinen. Kesä on ollut sangen viileä ja sateinen, mutta miten ihmeessä aina kyseisessä näyttelyssä on ihan turkasen kuuma?

Näyttelyssä oli kaikkiaan yhdeksän mustaa, mikä olikin ihan kiva määrä. Viisi näistä oli D-koiria ja mukana myös Mini eli kuuden koiran porukalla oltiin liikkeellä.

Ensikertalaisena kehässä pyörähti D. Grozá nuortenluokassa. Tuloksena EH ja NUK2. Arvostelu oli todella hyvä, joten tästä on kiva jatkaa.

Musja (D. Grazija) 1 v 6 kk
Avoimessa luokassa kilpailivat Elli (D. Feska) ja Ritza (D. Favoritka). Ellille AVO-EH, AVK2.
Ritza räjäyttikin potin:) AVO-eri, AVK1, SA, serti ja VSP! Onnea Ritza & Sari!

Ritza (D. Favoritka)
Elli (D. Feska)
Kelmi (D. Galstuk) oli kaksi viikkoa sitten näyttelyssä saaden kolmannen sertin. Nyt Karjaalla NUO-eri, NUK1, SA, PU4


Rölli (D. Estestvennyj) oli neljännessä näyttelyssä. Se täytti kesäkuussa kolme vuotta, Rölli putsasti pöydän! AVO-eri, AVK1, SA, PU1, ROP ja serti. Onnea, Heli ja Rölli!

Paras uros -kehän järjestys D. Estestvennyj, Anakin, Zeus is Chernoi Rati
ROP Rölli
ROP ja VSP
Kasvattajaryhmä saatiin näillä tuloksilla kasaan. Tuomari antoi kunniapalkinnon, joten isoon kehään lähdettiin kokeilemaan onnea. No, sitähän ei tällä(kään) kertaa tullut, mutta onhan siellä aina kiva käydä pyörähtämässä koira esittelemässä.


Meidän pentulainen pääsikin jo oikean näyttelyn pentuluokkaan, kun 7 kk ikää tuli vähän aikaa sitten täyteen. Mini teki sen taas! PEN1, PEK1, kp, ROP-pentu.

"Mini" (Leijonattaren Emilia Miniliila)
Laitetaanpas vielä kuva tämänkertaisesta kokoonpanosta D-tiimiläisiä. Ryhmä Rämä:)

Sari & Ritza, Katja & Kelmi, Heli & Mini ja Rölli, Kirsi & Musja ja Elli
Isot kiitokset jälleen kerran kaikille D-tiimiläisille! Ilman teitä tällainen huippupäivä ei olisi mahdollista!

Lauantaina Jymy (D. Gromatnoi) esiintyi Pieksämäen näyttelyssä. Myös siellä ihan huikea tulos, NUO-eri, NUK1, sa, PU1, ROP, serti. Onnea Raila & Jymy! Kuvia Jymyn blogissa

Lauantaina Edi ja emäntänsä Johanna olivat luonnetestissä Helsingin Oulunkylässä. Hieno tulos sieltä tulikin +145 pistettä. Laukaukset plussalla, laukauskokematon. Onnea Edi & Johanna!

Viikonloppu olikin koira- ja ulkoilmapainotteinen. Sunnuntaipäivä hujahti näyttelyssä. Lauantaina olin talkoilemassa "meidän" yhdistyksen vesipelastuskokeita. Sainkin seurata suorituksia aitiopaikalta, kun olin kisojen sihteerinä. Kiva päivä, tosin kylmää oli! Nyt alkaa jo kisakipinä nostaa päätään. Pitäisi ilmoittaa Vickan soveltuvuuskokeeseen. Tänä kesänä se jatkaminen tai uppoaminen tapahtuu. Avoinna on sielä se, että tapahtuuko se heinä- vai elokuussa:)

Seuraavaksi ryhmä rämä suuntaa Hyvinkäälle ja sitten erkkariin:)2 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

On taas sellaista D-koirien ilotulitusta, että oikein hengästyttää!!
Mutta minkäs teet, Dee:läisillä on vaan maailman parhaat koirat! ;)
Onnea kasvattajalle! <3

Maritta kirjoitti...

Kiitos, Tiia! Maailman parhaista omistajista puhumattakaan:)