maanantai 21. syyskuuta 2015

Näyttelyuutiset

Pyörähdettiin viimeisessä ulkonäyttelyssä tänä vuonna Hyvinkään Ridasjärvellä. Kehässä tuomaroi Juta Haranen Virosta.

Iso harmitus oli, että Musja (D. Grozá) ja Gora (D. Genji) eivät omistajien sairastumisen vuoksi päässeet paikalle.

Hyvinkäällä leivottiin uusi Suomen muotovalio, Rölli!

FI MVA Druzkaya Estestvennyj "Rölli"
Montaa näyttelyä ei tähän tarvittu, mutta pari edellistä näyttelyä on menty varasertillä:) Paljon onnea Röllille henkilökuntineen!

Mini (Leijonattaren Miniliila) debytoi ensimmäistä kertaa oikeassa näyttelyssä. Mini tuli juur 10 kk, joten on vielä ihan pentumainen junnu. Mutta JUN-ERI, JUK1, SA, PN1 VSP + serti. Huippua! Onnittelut kasvattaja-Saralle!
Mini (Leijonattaren Emilia Miniliila)
Täytyyhän se vielä laittaa kuva ruusuke- ja pokaalisateesta, minkä Rölli ja Mini ottivat vastaan:)


Olihan meillä yksi erivärinenkin otus seuraamassa kuvassessiota!Kissaherra Pumba kävi tarkastamassa tilanteen:)Ritza (D, Favoritka) AVO-ERI, AVK1, SA, PN2, vara-serti. Valioitumista saadaan odottaa vielä yhden sertin verran:) Hienosti meni, onnea!

Tänään meillä kävi Kennelliiton "virkamies", kennelneuvoja visiitillä. He kiertävät tarkastamassa koirien oloja ja kuntoa joko jonkun pyynnöstä tai jostain muusta syystä. Tämä vierailu ei johtunut kenenkään ilmoituksesta, vaan tuli sitten ehkä muuten vaan:)

Saatiin koko jengi puhtaat paperit! Koirien kunnossa, olosuhteissa tai missään muussakaan asiassa ei ollut huomauttamista. Paitsi yksi asia oli pyllyllään:) Meillä ei ole ovessa palomiehiä varten tarraa, että huoneistossa on lemmikkejä. Tämä asia tuli merkityksi pöytäkirjaan niin, että aisa on hoidettava välittömästi.

No, kyllähän se hoidetaan, tietty! Aikaisemman kämpän ovessa kyllä oli tuo tarra, mutta nyt se on jostain syystä unohtunut laittaa. Kennelneuvoja antoi kyllä hyvän vinkin, että kannattaa laittaa myös elukoiden määrä. Jos palomiehet joutuvat tulemaan sisään, niin raahaavat ulos ensimmäisen elukan, jonka tuupertuneena tapaavat. Toki näin, kun eivät voi tietää, että niitä lemmikkejä on enemmänkin. Joten askarteluhommia tiedossa:) Jäi kyllä hyvä mieli tuosta kennelneuvojan visiitistä. Hän kertoi, ettei usein laita ruksia kohtaan "erinomainen" eli oli ehkä hieman tiukanpuoleinen leidi näiden tarkastusten suhteen. Suurimmaksi osaksi erinomainen, muutama hyvä on lomakkeessa ruksittuna:) Nyt on virallisesti tiedossa, että meidän koirilla on kaikki hyvin ja koirien olosuhteet ovat kunnossa.


3 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Hyvähän se oli ettei me tultu Goran ja Mussun kanssa paikalle, niin jäi niitä pystejä sitten muillekin ;D

Ihanko aikuisten oikeasti tuollainen tarra ovessa on pakollinen? Siis hyvähän se toki on, mutta että jos sitä ei ole niin merkintä tulee ja homma on hoidettava asap. Tuo lomake olisi kyllä erittäin mielenkiintoista nähdä.

Tiia kirjoitti...

Unohtu kirjoittaa:

Tuo Rölli ja etusivun kuva tuosta komistuksesta on upea! Toivottavasti Heli tulee leirille, hän saa opettaa minulle kuinka Gorankin saisi seisomaan noin hienosti :)

Maritta kirjoitti...

Ei se tarra sentään pakollinen tietääkseni ole. Mutta tietysti hyvä olla, jos sattuu jotain. Pelastusporukka tietää, että kämpässä on lemmikkejä:)

Tuota, kerron salaisuuden:) Helillä ei ole osaa eikä arpaa tuohon seisomiseen. Heli oli kameran takana:) Leirillä voidaan ottaa myös näyttelytreeniä, jos halukkaita on. Eipä tullut mieleen!