tiistai 27. syyskuuta 2016

Kasvatit ohjaajineen tekevät tuloksia

Aivan mahtavia tuloksia ovat kasvatit tehneet koekentillä! Kasvattajana olen niin ylpeä näistä koirakoista! Taitavat ohjaajat ja tottelevaiset koirat:)

Kati ja Eelis (FI MVA, BH D. Grats) kävivät ensimmäistä kertaa ikinä PK-jälkikokeessa. Sieltä tuliaisina oli koulutustunnus JK1! Ihan mahtavaa! Paljon onnea Kati, upeasti tehdystä työstä!


Eelis esineruutua treenaamassa
Eeliksen velipoika Gora (TK1 D. Genij) on startannut syksyn aikana tokon avoimessa luokassa ihan mahtavilla tuloksilla. Kahdesti piti käydä vain parin pisteen päässä ykköstuloksesta, kunnes vihdoin se ykkönen tuli. Gora reagoi ohjaajansa Tiian jännitykseen niin, että on hieman hämillään aika-ajoin. Ihan mahtava tiimi! Onnea, Tiia & Gora! Gora on myös Kennelliiton kaverikoira, joka käy vanhuksien rapsuteltavana:)
Merkin kierto
Kunniapalkinto toko AVO-luokka
On kyllä ihan mahtava fiilis, kun kasvatit pärjäävät myös kokeissa kauneuskilpailuiden lisäksi! Onnea vielä ja iso kiitos mahtaville tyypeille!

Pentuset ovat lähteneet omiin koteihinsa. Meidän rouvaskoirien rauhaa jäi häiriköimään pikku-Ralla. Tai Rallaksi häntä toistaiseksi on kutsuttu. Tiedä sitten, jääkö se nimeksi vai pälkähtääkö päähän jotain muuta:)

Olen saanut kaikista uusista kodeista ihan mahtavaa palautetta! Pennut ovat sopeutuneet heti uusiin koteihinsa. Ne ovat reippaita, rohkeita ja avoimia koiranalkuja!

Otettiin vielä kuvat, kun pennut oli pesty ja puunattu jonkinlaiseen kuosiin:)

"Kulta" D. Iskrennaja
"Jovi" D. Izjachnõi 
"Roxu" D. Igrok
"Manu" D. Iljuschin

"Ransu" D. Izvestnõi
"Ralla" D. Igrushka
Aika näyttää, mitä näistä pienistä karvapalloista kasvaa:) Joitakin varmaan tullaan näkemään näyttelyissä ja harrastuksissa. Toivottavasti itse lukeutuisin ainakin tuohon jälkimmäiseen:)

Viime viikolla oli raskas päivä, kun vihdoin sain soitettua paljon voimia vaativan puhelun eläinlääkärille. Kira sai elää pitkän ja hyvän elämän, joten se sai päästä myös pois vielä saappaat jalassa häntää heilutellen.

Kiitos rakas Kira-kirputin kaikesta! Sinä elät meidän kanssa lapsissasi, lapsenlapsissa ja lapsenlapsenlapsissa.

Horobre Serdce Energiya "Kira" 29.5.2004 - 19.9.2016

ROP-veteraani

Uuden pentusuunnitelmat odottavat toteutumistaan. Minille pitäisi tässä syksyn aikana tulla juoksu, josta se olisi tarkoitus astuttaa. Toivottavasti suunnitelma toteutuu ja saadaan vuoden vaihteen tietämillä pikkumustia maailmaan.

Emänä siis Leijonattaren Emilia Miniliila, joka on kasvattini Liilan (TK1, TK2 D. Dlya Tebya) tytär.

Mini erkkarissa 19 kk:n ikäisenä
Minin uima-allas
Isänä FI MVA Gårdarikets Froste "Mosse"


Mosse ja haamu MH-kuvauksessa
Koirien terveys- ja näyttelytulokset löytyvät koirien omilta nettisivuilta (www.druzkaya.net). Mikäli pikkumusta kiinnostaa, ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.
Ei kommentteja: