tiistai 17. tammikuuta 2017

Pentujen kuulumisia

Pennut kasvaa hurjaa kyytiä! Pentulaatikko on purettu ja pennut ovat vallaneet yhden huoneen itselleen. Nuo ilmat ei nyt oikein ole suosineet. Jos ei ole pakkasta, niin sataa ja tuulee. Jos taas on kuiva ja tyyni keli, niin pakkanen huitelee lähes kymmenessä asteessa. Ulkoilut ovat nyt viivästyneet. Mutta nyt taas on luvattu vähän lauhempaa. Kyllähän ne pennut tarkenee pikkupakkasessakin hyvin, mutta ehkä ensimmäin ulkoilukerta olisi mukavampi, jos ei heti töppöset ole jäässä.

Näissä kuvissa on vielä pentulaatikko kasassa. Nyt kuvaaminen onkin haastavampaa, kun kaverit on levittäytyneet ympäriinsä:)


Ralla (D. Igrushka) pyrähti veljensä Manun (D. Iljsuhin) kanssa Kaapelitehtaan pentunäyttelyssä. Ralla sai ihan huikean hienon arvostelun ja oli ROP-pentu. Olin kyllä ehkä pikkuisen ylpeä tuosta villikosta, kun se osasi niin hienosti käyttäytyä. Manu PEN1, PEK1.


Pennut lähtevät jo kahden viikon kuluttua omiin koteihinsa. Niitä on käyty katsomassa ja koko lauma on ottanut kaikki vieraat hienosti vastaan. Mini vielä imettää pentuja silloin tällöin. Sen puolesta kaikki saavat ihan vapaasti pentuja tervehtiä, sekä koirat että ihmiset.

Ei kommentteja: