maanantai 19. helmikuuta 2018

Hattivatit kolme viikkoa

Pentulaatikossa alkaa olla tohinaa. Pennut osaavat jo melko hyvin kävellä. Ne jaksavat olla joitakin minuutteja hereillä ja yrittää leikkiä kavereiden kanssa. Ne välillä istahtavat ihmettelemään maailman menoa. Ensimmäiset matolääkkeet on syöty. Myös ensimmäinen manikyyri ja pedikyyri on suoritettu.

Pentujen asumuksen koko kaksinkertaistettiin, jotta niillä on enemmän tilaa tehdä kävelyharjoituksia. Ehkä myös Mini pääsee paremmin pitkälleen, kun pennut eivät (vielä) liiku niin nopeasti, että ehtivät vastsan alle.


Tänään maisteltiin kiinteää ruokaa. Se maistuikin hyvin, pennut oikein "lohmivat" ruokaa, kun sitä kädestä niille tarjosin. Tällä kertaa tarjolla oli jauheliha-kermaviili-emänmaidonkorvikemössöä. Muutaman päivän kuluttua siirrymme pikkuhiljaa turvotettuun nappulaan. Toivottavasti se maistuu yhtä hyvin. Jos ei maistu, sitten nappula menee vaihtoon.

Nyt on harmittavan kylmiä ilmoja lupailtu. Pennut olisivat päässeet ensi viikolla haistelemaan ulkoilmaa. Pakkasen ollessa kymmenen asteen tietämillä päivälläkin, niin ei ole toivoakaan viedä pikkuisia ulos paleltumaan. Toivottavasti kelit hieman lämpenisivät!

Näyttäisi siltä, että yksi pieni partasuu olisi omaa kotia vailla.

Ei kommentteja: