keskiviikko 11. heinäkuuta 2018

Aika rientää vinhaa vauhtia

Kevät tuli ja meni! Kesäkin on jo hyvää vauhtia menossa. Kesälomakin tuli jo lusittua kesäkuussa. Minin ja Jakin pennut löysivät kaikki ihanat kodit itselleen. Kasvattajan sydän läikähtää jokaisesta viestistä, joita ympäri Suomen kasvattien omistajat lähettävät. Kiitos niistä kaikista 💖

Erikoisnäyttely oli toukokuussa. Perinteisesti vietimme ihanan viikonlopun loistavassa seurassa mökkeillen. Kelit suosivat jälleen, ilma oli aurinkoinen ja jopa helteinen, mutta onneksi näyttelypaikalla oli mahdollisuus olla puiden varjossa, jossa oli mukavan viileää.

Näyttely meni mukavasti ja kasvatit saivat hyvät arvostelut. Piu oli oli näyttelyn VSP-veteraani. SA:ta ei D-koirille tullut. Tuomari oli mukava Kirsti Louhi. Muutama kuva erkkarista.

Saatiin vielä otettua kuva koko jengistä mökin kuistilla. Pientä sähläämisen makua oli, mutta jonkunlainen muisto tästäkin reissusta saatiin ikuistettua. Kiitos kaikille läsnäolijoille huippukivasta viikonlopusta💜


Ja pidot sen kun paranee! Pia ja Visa loihtivat jälleen ihan äärettömän herkullisen gurmeeillallisen grillistä. Pöydässä oli herkkua jos jonkinlaista!


Vickanin kanssa ollaan ahkerasti käyty vesipelastustreeneissä. Muutama treenivideo:

Toisen veneen haku
Hukkuvan henkilön haku

On se vaan melko taitava koira! Kokeessa käydään vielä koittamassa sitä yhtä ykköstulosta tällä kaudella.

Nuorten humppatukkien kanssa ollaan muutamassa näyttelyssä pyörähdetty. Sekä Lara että Stella ovat molemmat saaneet sekä ERIä, että EH:ta. Lara (D. Jantar) oli nippa nappa junioriluokassa ja nappasikin ERI, SA, PN1, VSP + serti. Päihitti Piu-mummon, joka oli ROP-veteraani ja PN2.


Ihanaa ja aurinkoista kesää!

Ei kommentteja: