maanantai 23. heinäkuuta 2018

Ihan huikea viikonloppu!

Hellettä piisaa enkä tykkää, koiratkaan eivät tykkää. Mutta kuitenkin viikonloppu kului koirakarkeloissa. Lauantaina olimme kaikkien rotujen koiranäyttelyssä Helsingin Tuomarinkartanossa. Tuomarina Gustaaf Van Den Bosh, Belgia.
Lara (D. Jantar) NUO-ERI, NUK1, SA, PN2, serti
Stella (Darko's Yuliya) JUN-ERI, JUK1, SA, PN3, varaserti

Lara & Stella

Molemmat tytöt saivat todella hyvät arvostelut. Vähän kyllä meinasi alkaa nolottaa, kun Stella jälleen kerran näytti hienoa kenguruloikkaa liikkeessä. Se ponnistaa tasajalkapomppuja minun pään korkeudelle. Tuomari kirjoitti arvosteluun, että happy mover :) Huomasi varmaan, että olin sangen nolostunut tuollaisesta ilkikurisesta käytöksestä, niin hän sanoi vielä, että I like very much.

Lahdessa oli pentunäyttely samaan aikaan. Jakin (D. Holostjak) ja Minin (Leijonattaren Emilia Miniliila) tytär Roxy debytoi ensimmäisessä näyttelyssään hienosti. PEN1, PEK1, KP ja ROP-pentu. Onnea Roxy & huoltojoukot!

Roxy ROP-pentu

Sitten sunnuntai, jännitävin päivä pitkään aikaan! Osallistuimme Vickanin (Gårdarikets Evrika) kanssa vesipelastuskokeisiin. Viime kausi meni ilman koekäyntejä työkiireiden, treenien vähyyden ja sääntömuutosten vuoksi. Nyt sitten uskaltauduimme yrittämään:)

Ja voisi sanoa, että se on siinä! Vickan teki, kuin tekikin kaikki liikkeet hienosti ja sai ykköstuloksen pistein 95/100. Ykköstulokseen tarvitsee 90 pistettä, joten ei ihan rimaa hipoen tulos kuitenkaan tullut. Voi tätä ilon ja onnen määrää!


Maailman taitavin Vickan the vepe-koira

Nyt meillä on oikeus osallistua avoimen luokan kokeisiin. Saa nähdä, kuinka vielä ehditään ja saadaan aikaiseksi. Vickan täyttää huomenna 23.7. jo 8 vuotta. Olisihan tuossa noita tyyppejä, josta voisi alkaa leipoa mantteliperijää:) Vepe on kiva harrastus. Kokeissa kukaan ei ole osallistumassa veren maksu suussa ja kaikki kannustavat ja ovat aidosti iloisia toisten onnistuneista suorituksista. En ole ollenkaan kilpailuhenkinen, mutta vepekokeissa on ollut tosi kivaa, vaikka niitä nollatuloksiakin on tullut.

Siis aivan huikean hieno viikonloppu takana! Ehkä tämä onnellinen ilme pyyhkiytyy naamalta muutaman päivän kuluessa:)

Ei kommentteja: