sunnuntai 16. elokuuta 2009

Tapahtumarikas viikonloppu

Ensin Kiran vässyköiden kuulumisia.. Pennut tulevat 9 kk ensi viikolla:) Voi että, miten aika menee nopeasti..

Sissi kävi emäntänsä Tuulan kanssa tiistaina turkin leikkuussa. Nätti tyttö! Turkki on aivan mielettömän musta, suora ja sitä on paljon.. Ja nyt sitten turkissa on saksen jälkiä paljon.. Sissi oli melkolailla saman kokoinen kuin Roosa 2 v. Voi elämä, toivottavasti se ei enää montaa senttiä kasva.

Gini on veljensä Areksen kanssa meillä hoidossa. Niinpä Laura tuli lauantaina Sepon kanssa siskoa tervehtimään.. Sepon turkki myös siistittiin samalla reissulla. Poika ei ollut käynyt pesulla eikä föönin alla, kun tuli vähän ex tempore lähtö tänne meille. Saksittiin kuitenkin turkki lyhyemmäksi.

Ja se kuvaaminen!! Voi hyvät hyssykät, että se voikin olla vaikeaa.. Tässä sitten "parhaat"otokset. Kun ei onnistu, niin ei sitten onnistu. Pahoittelen kuvien laatua. Gini ja Seppo
Seppo ja Gini

Seppo "yrittää", kun Ginillä alkoi juoksu..

Gini ja Seppo

Gini
Pentujen kuulumisia:) Pennut ovat nyt neljä viikkoa. Ovat saaneet viralliset nimet, kun Tipi kävi tuikkaamassa mikrosirut pentujen niskaan. Mukana tulivat kyläilemään myös Pirkko em. äiti ja siskoni Sari. Kiitos teille käynnistä! Oli ihana nähdä:)
Nimet ovat:
punainen tyttö = Chereshnia
keltaruskea tyttö = Charodeyka
sinipunainen tyttö = Chernika
lime tyttö = Crasavitsa

keltainen poika = Charodey
sinivihreä poika = Chernyi Voin
ruskea poika = Cerioznyi Paren
vihreä poika = Chrezvychainyi Posol
Tällä viikolla on myös käynyt pentujen uusia omistajia.. Tuula, "Hankolaiset", Johanna ja Nina mukavan nuoren miehen kanssa (perheen poika). Ihaniin koteihin ovat jo varatut pennut menossa. Huippua!
Oltiin ensimmäisen kerran myös pihalla. Reippaasti hännät pystyssä kakarat tutustuivat ulkoilman ihmeisiin. Tänään, sunnuntaina, ei valitettavasti päästy ulos.. Oli märkää ja ihan kauhea tuuli pitkin päivää..
Kuvasatoa taas kerran:)
Keltaruskea tyttö ja ruskea poika

Unettaa tai sitten ei

Sinivihreä poika "pikkuäijä"

Keltainen tyttö

Ruskea poika

Menossa ja tulossa

Ruskea poika

Kiusanhenget:)

Markus ja pikkuäijä

Sinipunainen ja lime tyttö

Ruokalepo

Ruoka maistuu!

Ei kommentteja: