keskiviikko 26. elokuuta 2009

Tutustumista uusiin asioihin

Muutamana päivänä olen lukenut todella surullisia uutisia mustisyhdistyksen keskustelupalstalta. Osanottoni suureen suruunne, Tuija, Jaana ja Kirsti. Elämä on välillä niin epäreilua!

Tällä viikolla pennut ovat ulkoilleet paljon. Jokaisen ruokailun jälkeen ollaan menty ulos kakkimaan, kakkimaan ja kakkimaan. Sitä tuntuu riittävän! Pennut jaksavat riekkua ulkona jo puoli tuntia ja välillä ylikin.

Ne ovat motoorisesti kehittyneet ihan hurjasti viikon aikana. Vässykät juoksevat, hyppäävät rappuselta alas, kiipeävät, laukkaavat, ravaavat ja saavat hepuleita. Yleensä sitten kuitenkin kompastuvat omaan näppäryyteensä:)

Ääntä lähtee ihan kiitettävästi, kun sisarukset neuvottelevat:) Ärinää, murinaa ja haukkumista..

Pennut ovat olleet nyt muutaman päivän myös meidän muiden koirien kanssa ulkona. Päivätorkut nukutaan joko ulkona tai sitten perheen parissa sisällä. Isot tytöt ovat ottaneet pennut hyvin vastaan.. Ei ole tullut keskinäisiä kähinöitä. Rouvaskoirat murahtelevat, jos pennut tunkevat itsensä ihan kiinni.. Mutta eipähän pentuja paljon tunnu murinat haittaavan. Tunkevat viereen kuitenkin:)
Sisarusten paini alkaa!
Jotain mielenkiintoista näkyvissä
Portaisen alla on hyvä jemma
Saalis
Tytöt vastaan pikkuäijä
Siskokset
Unikavereiden kanssa
Druzkaya Charodeyka
Poseerausta:)
Lauantaina mennään sitten opiskelemaan uutta koiran koulutuksesta. Inkooseen tulee Tommy Viren luennoimaan. Varmasti on mielenkiintoinen päivä! Samalla tapaan Ginin ja Areksen omistajineen sekä Mellun ja Sebun.. Mennään porukalla oppimaan uutta:)
Mitenkähän sitä malttaa rapukesteille lähteä ollenkaan.. Meillä on tuossa lähimetsässä ollut hurjasti kanttarelleja. Samoin appivanhempien nurkilla. Kummeillani taas on mökillä merrat täynnä rapuja. Niinpä tehtiin vaihtarit.. Monta kiloa kanttarelleja vaihtui viiteenkymmeneen rapuun:) Saattaa olla, että meikäläiseltä jää syömättä, mutta täytyyhän sitä ainakin yrittää maistaa.
Sunnuntaina tulee sitten porukkaa valitsemaan omia pentujaan. Voi, aika menee kyllä niin nopeasti.. Ensimmäinen vässykkä lähtee jo reilun viikon kuluttua. Mutta jäähän niitä vielä "muutama":)
Ai niin, valitettavasti enää ei pääse livenä pentuja seuraamaan. Web-kamerasta ei enää näy mitään, kun pentuset ovat muuttaneet oleskelemaan pääasiassa meidän huushollissa ja ulkona sään salliessa. Pahoittelen!

Ei kommentteja: