keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Hyvästejä ja hiljaisuutta

Viisi kakaraa on lähtenyt omiin koteihinsa. Harmi, ettei kaikista saatu otettua "posetuskuvia". Mutta ehkä joskus myöhemmin:) Kotona on vielä kolme pentua odottamassa rakastavaa kotia. Täytyy ne myös pestä ja trimmata, jotta pääsevät poseeraamaan:)

Kuvaamatta jäi "Sara" ja "Aramis". Sarasta kuva alempana..

"Aramis" (Druzkaya Cerioznyi Paren) on Espoossa Tuulan, Sepon, Sissi-mustan ja Retu-käppänän laumassa. Niin, kissoja unohtamatta:) Kiran tytär Sissi on hyvin, hyvin rauhallinen ja harkitsevainen tyyppi, mutta nyt on saanut puhtia pöksyihin kaverin myötä. Saapa nähdä, millainen vauhtikaksikko tästä tulee. Tosin kolme urosriiseniä hanskanneilla ihmisillä tuskin sen suurempaa haastetta tulee..

Talo tuntuu sangen hiljaiselta, kun kahdeksan perässä laukkaavan pennun lauma on kutistunut kolmeen. Kaikista uusista kodeista on tullut mukavia uutisia. Pennuilla on mennyt hyvin. Eivät ole ikävöineet. Kaikki ovat häntä pystyssä ja reippain askelin tutustuneet uusiin ympyröihin. Uudet omistajat ovat olleet hyvin tyytyväisiä valintoihinsa. Se on minulle tosi tärkeä juttu!

Tytär otti kuvia, kun pennut olivat Sissin kanssa metsälenkillä.. Joo-o, kuvat olivat niin vauhdikkaita, ettei niistä saa yhtään mitään selvää:) Ehkä joskus..
Tässä kuvassa poseeraa "Ozzy" (Druzkaya Chrezvychainyi Posol). Ozzy muutti Hämeenlinnaan Johannan perheeseen. Heillä on aiemmin ollut sekä narttu- että urosriiseni. Ozzy on tainnut pyörittää perheen tassunsa ympärille, positiivisessa mielessä:)
"Luna" (Druzkaya Chereshnia) lähti Riihimäelle Ninan perheeseen. Kotona odotti myös perroneiti Demi. Hän ei oikein pentulaisesta perusta, mutta ehkäpä vanhuksen jää sulaa ajan myötä. Perheessä on aiemminkin ollut mustis.

Roosa puistotätinä
"Helka" (Druzkaya Charodeyka) lähti Hankoon Teijan. T-P:n ja Vappu-borderterrierin lauman jatkoksi. Tästä porukasta ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita varmastikaan tule puuttumaan:) Vappu on hyvin energinen ja vauhdikas tyttö! Vappu käy luolilla ja agilityssä, joten eiköhän Helka myöskin pääse jonkun harrastuksen pariin. Helka on nyt ollut viisi päivää Vapun kaverina ja nyt Vappu alkaa pikkuhiljaa ymmärtää, että hän on saanut kaverin eikä kotiin ole muuttanut mitään omituista mörköä:)

Tässä "Sara" (Druzkaya Crasavitsa) on tekemässä tuttavuutta Jaanan kissan kanssa. Kissa tosin näyttää siltä, ettei pennun seura juurikaan kiinnosta. Sara asustelee Kauvatsassa Maarikan, Janin, lasten ja koirien kanssa. Laumasta löytyy mustaa, valkoista sekä pientä koiraa

Ei kommentteja: