torstai 10. syyskuuta 2009

Jäähyväisten viikko

Niin se aika rientää! Nyt on jo kaksi vässykkää lähtenyt omiin koteihinsa.

Sara (Druzkaya Crasavitsa) muutti Kauvatsaan Maarikan, Janin, lasten ja koiralauman luokse. Hyvin on lähtenyt yhteiselo sujumaan:) Onnea matkaan!

Aramis (Druzkaya Cerioznyi Paren) lähti tiistaina omaan kotiin Espooseen. Siellä häntä odotti Kiran tytär "Sissi", käppänäherra Retu ja kissat sekä isäntäväki Tuula ja Seppo. Myös heiltä tuli viestiä, että hienosti on mennyt. Ensimmäisen yön kakara oli nukkunut kokonaan ilman mitään itkuja. Saattaa rauhallinen ulkokuori pettää, koska herra on kuulemma kovin touhukas:) Sissi tykkää kovasti, että pientä täytyy hoitaa.. Saa nähdä, millainen vauhtikaksikko tästä tuleekaan.

Tällä viikolla on lähdössä vielä kolme tyyppiä. Helka-neiti lähtee Hankoon, neiti Luna Riihimäelle ja Ozzy Hämeenlinnaan. Tänään teen surutyötä pesten ja trimmaten pienet otukset.. En kyllä tiedä, kuinka ne pysyvät puhtaana huomiseen, kun tuolla pihalla tonkivat multaa, hiekkaa ja ikävä kyllä, myös roskista, jos sattuvat pääsemään..

Moni pentu jää kohtuullisen matkan päähän synnyinkodistaan, joten ei onneksi tarvitse lopullisia hyvästejä heittää.

Minulla on ihan mahtava onni käynyt kaikkien pentueiden kanssa, koska pennut ovat saaneet todella ihanat kodit. Kaikki kasvattien omistajat pitävät yhteyttä. Suurinta osaa kasvateista ja heidän omista ihmisistään tapaan säännöllisesti tai vähemmän säännöllisesti, mutta useasti vuoden mittaan. Muutamia en ole tavannut muuten, kuin virtuaalisesti. Mutta sekin on tosi kiva juttu!

Vielä kolme pentua on vailla rakastavaa kotia.. Sitten jäädään odottamaan Kiralle juoksua:) Jos onni potkaisee, niin saan vihdoin itsellenikin pennun. Tämän jälkeen meille ei pentuja tulekaan sitten moneen vuoteen. Alkaa meidän mammat olla jo sen ikäisiä, ettei tarvitse synnyttäjäksi ryhtyä:)

Jaanalle ja Markukselle vielä tuhannet kiitokset Sohwin hyvästä hoidosta ja luovuttamisesta meidän hoiviin hetkeksi. Varmasti kotiväellä oli kova ikävä ja nyt pikkuhiljaa varmasti ollaan Jyväskylässä palattu taas arkeen..

Ei kommentteja: