lauantai 26. syyskuuta 2009

Pennuilla menee hienosti omissa kodeissa

Yllättäen syyskuu on jo lopuillaan. Kyllä aika on taas mennyt nopeasti! Ensi viikolla aloitan pentukurssin vetämisen Espoossa. Ihan mielenkiintoista pitkästä aikaa lähteä koulutuspuuhiin:)

Kaksi vässykkää majailee vielä synnynkodissaan. Toivottavasti he myös löytävät omat ihmiset! Pennut ovat reippaita ja rohkeita. Lähtevät mukaan metsälenkeille, viihtyvät ulkona keskenään puuhastellen, ovat melkein jo sisäsiistejäkin:) Hurja ero on motoorisessä kehityksessä kesä- ja talvipennuilla!

Olen NIIN onnellinen viesteistä, joita jo omiin koteihin menneiden pentujen omistajat ovat minulle lähettäneet. Iso kiitos teille kaikille kuvista ja kuulumisista!

"Aramis" on Espoossa Sissi-neidin (Kiran tytär) ja Retu-käppänän laumassa. Sissi hoitaa vauvaa ihan täysillä:)

Koirat painivat ja peuhaavat pihalla. Sissi on löytänyt ihan uuden vaihteen.. Taitaa pentu viedä isompaansa leikkimään:)

Sissi on ollut sangen helppo tyyppi, hengailija. Nyt on Tuulalla ja Sepolla varmaan jonkinasteista haastetta elämässä. Talossa ei taida kummemmin enää olla rauhallista;)


"Luna" on aika energinen pakkaus. Omistajan mukaan virtaa riittää:) Hihnakävelyharjoitukset
ovat tuottaneet tulosta ja lenkit sujuvat ilman itse itsensä taluttamista.

Perro-rouva näyttää edelleen hapanta naamaa pennulle, mutta on pikkuhiljaa alkanut ymmärtää, ettei se taida mihinkään häipyä:) Näin on ollut silloinkin, kun aiempi musta tuli pentuna taloon.
"Helka" on tutustunut Hangon hiekkarantoihin:) Tyttö on sopeutunut hienosti. Kuten sisaruksillekin, hänelle myös ruoka maistuu. Vappu-border on jo sulattanut uuden tulokaan. Ensimmäinen painileikki on jo takana:)
Helka on harakka.. Hän keräilee kaikkea mahdollista irtainta tavaraa omaan petiin. Yön aikana sinne löytää tiensä myös sohvatyynyt. Leidi sitten loikoilee pehmustetussa vuoteessaan pää tyynyllä.
Pentu aloittaa koulun käynnin ensi viikolla:) Rohkeasti ja reippaasti Helka on suhtaututun uusiin asioihin. Helka on kuulemma varastanut omistajiensa sydämen täysin:) Huippua!
"Ozzy" on kotiutunut hienosti:) Hän viihtyy ulkona ja haluaa jäädä ulos nurmikolle koisaamaan:)

Luoksetuloa harjoitellaan, kun kaveri tykkäisi mieluummin viettää aikaa yksin pihanurmella köllien kuin kuunnella luoksetulokutsuja. Mutta uskon, että Johanna & kumppanit hoitavat homman kotiin:) Eiköhän näiden mustien kanssa noin tyypillisesti selviä helpommalla kuin riisenin kanssa. Näistä Johannalla onkin paljon kokemusta:)

Ozzy kulkee remmissä jo mallikkaasti ja keskustan kävelyretket ovat niin mukavia, kun on paljon ihmisiä, joille voi heilutella häntää tai häntä heiluttaa koiraa.. Metsälenkillä hypitään, pompitaan ja kiipeillään. Rohkeasti ja reippaasti Ozzy kulkee kohti uusia kokemuksia:)

"Laku" (Druzkaya Chernyi Voin) lähti torstaina Jounin, Tiinan, Nikon ja Olli & Milli -foxien matkaan. Uusi koti on Pohjassa, melkein naapurissa.
Pentu on kotiutunut hienosti. Varmasti tulee vauhtia ja vaarallisia tilanteita olemaan täällä(kin). Onnea matkaan, pikku-äijä!


Tiedä sitten, onko sallittua vai ei. Neiti päätti viedä kauhan lelukoriin vai ajattelikohan hän itse olla leluna pienessä korissa? Haluaisikohan joku tarjota tälle tättähäätälle oman kodin? Druzkaya Chernika on vielä vailla omia ihmisiä.
Aurinkoisia syyspäiviä kaikille lukijoille! Sienimetsään, mars, mars:) Meillä on suppilovahveroita niin paljon, että en taida enää kohta mennä metsään ollenkaan, kun joka lenkiltä tulee kotiin 3-5 litraa sieniä mukana.. Ei jaksa enää siivota ja säilöä:) Siksipä niitä lähtee vieraiden mukaan, joten tervetuloa visiteeraamaan:)

Ei kommentteja: