sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Erkkariterveisiä

Kahden vuoden tauon jälkeen tuli mentyä erikoisnäyttelyyn. Kyllähän se oli mukavaa pitkästä aikaa:)

Koiria oli ilmoitettu mukava määrä, joten oli katseltavaa. Narttujen katselmus jäi minulta vähän vähiin, koska Roosa oli avoimessa luokassa esiintymässä. Junnunarttuja ehdin jonkun matkaa seurata. Avoimen luokan muut koirat jäivät näkemättä, koska piti yrittää etsiä koiralle muiden kilpakumppaneiden arvostelun ajaksi varjoa.

Samoin valioluokan nartuista en ehtinyt nähdä kuin järjestyksen. Paras narttu -kisa jäi kanssa kuvaamatta, kun jätin kameran häkkiin, kun oli koira hyppysissä. Harmittaa ihan vietävästi!

Roosa voitti luokkansa ERIllä. Arvostelu oli oikein hyvä. Ei voi muuta, kun olla tosi tyytyväinen. Kari Järvinen tipputteli myös T:tä, H:ta ja EH:ta. Arvostelu oli minun mielestä oikeudenmukaista ja leppoisa tunnelma kaiken kaikkiaan.

Näyttelytoimikunnalle ruusuja näyttelypaikasta. Tilaa oli riittävästi ja kahvia ja pupellettavaa oli riittävästi.

Pyyhkeitä tulee, ja isosti, palkitsimisista. Oli tosi noloa, kun sertistä ei annettu tavarapalkintoa. Paras käyttökoira sai palkinnokseen ainoastaan punaisen nauhan:( Samoin ROP- ja VSP-junnut taisivat jäädä ilman ruusukkeita? Tästä en nyt ihan varma ole, mutta eipä siitäkään muuta muistoa jäänyt.

Mikäli oikein muistan, ennen luokkavoitosta on saanut Sungrenin Tiinan tekemän kuksamukin. ROP ja VSP, ROP- ja VSP-junnu, ROP- ja VSP -pentu ovat myös saaneet jotkut isommat mukit tai mukiparit sekä näyttävät ruusukkeet. Ensikertalaisille nuo ruusukkeet ja härpättimet ovat tosi tärkeät. Niin, ja niitä mukeja ei voi mistään ostaa. Tiina tekee niitä vain erkkariin, joten aina on mukava tuollainen kupponen saada:)

Sitten HURRRRJAN paljon onnea Jaanalle! Manta (Bojai Gromkaja Amatson) vetäisi ROPin kotiin ja vielä junnuikäisenä. Hienoa! Onnittelu myös Mantan ja Bandin kotiväelle:) Harmi, ettei ole yhtään kuvaa tyttelistä.

VSP oli Frodo Eestin maalta. Onnea Hedi!

Kaikki tulokset olen naputellut Zornoi-kennelin keskustelufoorumille. Sieltä voi käydä lueskelemassa, koska ei jaksa toista kertaa kirjoittaa:)

"Frodo" Alek
Setextra Alek, D-pentueemme iskä

"Bandi" Antonio Banderas Scrab Serca
C-pentueemme iskä

Pentujen parhaat "Iines" ja "Aaron" Zornoi-sisarukset

Alla olevista kuvista kiitos Kirsi Ahlbomille!
Roosa

Helka-tyttö Hangosta kävi kääntymässä turkin leikkuun merkeissä. Tehtiin neidille kesä-look. Ajeltiin turkki alas, jotta on mukavampi nauttia helteistä ja Hangon hiekkarannoista:) Helka käy tokokurssilla ja on tykännyt kovasti. Tyttö on kovin oppivainen ja reipas.

Ensi viikolla näen sitten luovutuksen Riihimäen tytön, Lunan. Kiva nähdä, millainen tästä neidistä on kasvanut:) Toivottavasti saan otettua jonkinlaisia kuvia. Samoin Emma-tyttö tulee myös käymään. Hänelle on myös luvassa kesäinen kampaus:)

Ei kommentteja: